Μετάβαση στο περιεχόμενο

Courteneer

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Courteneer's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δυστυχώς για μία ακόμη φορά ο παγκόσμιος ρέκορντμαν της ανεργίας υπουργός Βρούτσης αποδεικνύεται ότι είναι ασυνεπής, ανακόλουθος και πολύ λίγος. Για ακόμη μία φορά αυτό που έχει δηλώσει διαψεύδεται από την πραγματικότητα καθώς ούτε και σήμερα πραγματοποιήθηκε καταβολή στους λογαριασμούς μας παρά τα όσα ανέφερε χθες. Είναι η τρίτη, τέταρτη, πέμπτη φορά ? (έχουμε χάσει το λογαριασμό) που η ημερομηνία που δεσμεύεται ότι θα γίνουν οι πληρωμές, καταλήγει στον κουβά. Δεν σας έχουμε απλώς βαρεθεί, σας έχουμε σιχαθεί. Μαζευτείτε με τα κομματοσκυλα σας από όλες τις παρατάξεις να αποθεωνεστε μεταξύ σας με τις γλοιωδιες σας και μη μας δώσετε δεκάρα τσακιστη. Κροκοδειλια δάκρυα όμως για brain drain στους εντολοδόχους δημοσιογράφους και μόνο σε αυτούς για τους οποίους η καταβολή των εκατομμυρίων ευρώ δύο φορές δεν σημείωσε καμία τεχνική δυσκολία και το ψηφιακό σύστημα δούλεψε στην εντέλεια.
  2. Καλησπέρα, ως τώρα ούτε εγώ αλλά ούτε και ο λογιστής μου καταφέραμε να έχουμε επικοινωνία με οποιαδήποτε υπηρεσία που θα μπορούσε να δώσει διευκρινίσεις. Ωστόσο, σήμερα μίλησα με δύο άλλους συναδέλφους οι οποίοι είναι ακριβώς στο ίδιο καθεστώς απασχόλησης με μένα, δηλαδή ίδιοι ΚΑΔ με παράλληλη μισθωτή απασχόληση από τον ίδιο εργοδότη και τις ίδιες απολαβές. Και οι δύο πληρώθηκαν τα 600 ευρώ την Πέμπτη που μας πέρασε.
  3. Καλησπέρα και καλό μήνα, όπως αρκετοί με παράλληλη μισθωτή απασχόληση, έτσι και εγώ δεν έχω πάρει το επίδομα των 600 ευρώ. Είχα κάνει αίτηση με τη διαδικασία Α, έλαβα ενημέρωση για ενεργοποίηση του voucher και πρόσφατα επιβεβαίωσα μέσα από την πλατφόρμα της ΑΑΔΕ ότι η αίτηση μου είχε κανονικά υποβληθεί. Βάσει της προκήρυξης, δεν υπήρχε όρος ή προϋπόθεση μη επιλεξιμοτητας λόγω ταυτόχρονης μισθωτής απασχόλησης. Επομένως θεωρητικά δικαιούμαστε το επίδομα. Ο λογιστής μου ανέφερε ότι πρέπει να μας καταβληθεί το επίδομα τις προσεχείς ημέρες. Αν αυτό δεν συμβεί, όταν θα πρέπει να γίνει καταβολή στην εφορία για οποιονδήποτε λόγο, θα αξιωσω συμψηφισμό των οφειλών λόγω έννομης απαίτησης χρημάτων από κρατικό φορέα προσκομίζοντας την προκήρυξη και την απουσία καταβολής των 600 ευρώ. Αν έχω νεότερη πληροφόρηση από το λογιστή, θα ενημερώσω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.