Μετάβαση στο περιεχόμενο

vront2005

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

vront2005's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. στους πινακες πραξης εφαρμογης υπάρχει η στήλη 44 Αποζημίωση στην Τελική Ιδιοκτησία. Μπορεί να με φωτισει καποιος, τι έννοια έχει και πως προκυπτει το αποτέλεσμα της στήλης?
  2. Α ναι πολύ ωραια, έχεις δίκιο, ευχαριστώ. Να ρωτήσω και κάτι ακόμα. Πώς μπορώ να περιστρέψω ταυτόχρονα πολλά σημεία ώς προς τον εαυτό τους? Ρωτώ διότι με το rotate3d ναι μεν περιστρέφονται τα σημεία και τα γράμματα, όμως δεν διαβάζονται και θέλουν στροφή ως προς τον εαυτό τους Παρατήρηση: Μη διαχωρίζετε την απάντησή σας σε δύο ή περισσότερες διαδοχικές δημοσιεύσεις. Χρησιμοποιείστε την "επεξεργασία" για να αλλάξετε το περιεχόμενο ή να προσθέσετε κάτι στην τελευταία σας δημοσίευση. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, iovo.
  3. Με το rotate3d νομίζω οτι τα σημεια απλώς περιστρεφονται, δεν προβάλλονται ομως σε ενα επίπεδο, οποτε, για να επεξεργαστω μετα την οψη θα θελω 3dpolyline,οι διαστασεις δεν θα μπαινουν κτλ. δηλ. θα ειμαι και παλι στον χωρο και όχι σε επιπεδο.
  4. Για σας, προσπαθώ να αποτυπώσω 'ενα κτιριο με ταχύμμετρο. Τα σημεία (χ,ψ,z) τα εισάγω μεσω ezysurf στο autocad. Προκειμένου να σχεδιασω τις όψεις του κτιριου πρέπει να προβάλλω τα σημεια στην επιφάνεια της όψης. Ξέρει κανεις πως γίνεται αυτο? υπάρχει καμια ρουτίνα ή καποιο άλλο προγραμμα που να κάνει τον μετασχηματισμό αυτόματα?
  5. Λόγω απειρίας θα ήθελα να με βοηθήσετε σε κάτι, σε οικοπεδο εντός οικισμού(δομηση 400τμ max ), εμβαδού 1008,00τμ μου ζητείται (ύπαρξη διαθήκης) να κάνω σύσταση κάθετης και να χωρίσω το οικόπεδο σε 2 τμήματα, με εμβαδό 534τμ το Ι και 474τμ.το ΙΙ. Στο τμήμα Ι υπάρχει κτίσμα εμβαδού 231.81τμ ενώ στο ΙΙ υπάρχει κτίσμα εμβαδού 76,68τμ. Μπορεί κάποιος να μου πεί ποιό είναι το ποσοστο συνιδιοκτησίας σε κάθε τμήμα? Δηλαδή υπολογίζεται με βάση το έδαφος ή με βάση τα υπάρχοντα κτίσματα. Aν γίνει με βάση το έδαφος τότε προκύπτει ότι στο τμήμα Ι έχουν κτιστεί ήδη παραπάνω τετραγωνικά αφού η αναλογούσα δόμηση θα ήταν 211,90τμ.Υπάρχει πρόβλημα? Ευχαριστώ.
  6. μπορεις να μου πεις που το διαβασες αυτο? ευχαριστω
  7. η συνενωση δυο οικοπεδων γινεται κατα την στιγμη της εκδοσης οικοδομικης αδειας?
  8. θα μπορουσε καποιος να μου απαντησει στην παρακατω περιπτωση? - υπάρχουν δυο συνεχόμενα γηπεδα του ιδιου ιδιοκτητη με διαφορετικα συμβολαια το καθένα, που προυφιστανται του 2003. το ένα αρτιο και οικοδομησιμο ενω το αλλο οχι. μπορω να πω οτι η συνενωση των δύο (πως γινεται αυτο?) θα μου δωσει ενα Αρτιο και οικοδομησιμο γηπεδο? ή επειδη ειμαι μετα το 2003 απαιτειται αναγκαστικα και προσωπο σε δρομο προ του 23? με το ιδιο σκεπτικο, δυο συνεχομενα μη αρτια οικοπεδα του ιδιου ιδιοκτητη με διαφορετικα συμβολαια προ του 2003, με εμβαδον πχ 2000τμ το καθενα , σημερα θεωρειται ως Ενα Αρτιο και οικοδομησιμο γηπεδο? ευχαριστω
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.