Μετάβαση στο περιεχόμενο

φωτοηλεκτρολογικά Τόλια

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

φωτοηλεκτρολογικά Τόλια's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για την απαντηση. Δεν γινεται να πεις οτι εχω μη ηλεκτροδοτουμενα "δυο" δωματια. Δεν αναφερομαι προφανως σε δωματια ουτε κυριως χωρους. Μιλαω για πραγματικους βοηθητικους χωρους (αποθηκες ημιτελεις επι πραγματικου, στεγασμενα γκαραζ κτλ) οι οποιοι οντως δεν ηλεκτροδοτουνται. Απο τους 166,75 βοηθητικους χωρου οι 115,50 ειναι μη ηλεκτροδοτουμενοι. Στο δευτερο σκελος η συμπεριφορα του ΤΑΠ ως προς οικοπεδο ειναι κατανοητη. Αυτο που δε μπορω να καταλαβω ειναι γιατι η πλατφορμα μεταφερει τα ΤΜ του οικοπεδου και αν πρεπει να τα μεταφερει ειδικα σε περιπτωσεις εξαντλησης ΣΔ. Η ερωτηση μου αφορα δηλαδη τη λειτουργια της πλατφορμας οσον αφορα αυτο το σημειο. Σημειωτεον οτι σε εναν Δημο σε ερωτηση μου απαντησαν να σβηστει και σε αλλον οτι να το αφησω.
  2. Καλησπερα σας, σε μονοκατοικια με ηλεκτροδοτουμενου και μη ηλεκτροδοτουμενους χωρους στο πεδιο "Διαφορά τ.μ. δήλωσης με τ.μ. ΤΑΠ στο ΔΕΔΔΗΕ" γιατι δεν προσθετει ολους τους χωρους αλλα μονο τους ηλεκτροδοτουμενους εφοσον ολοι οι χωροι παιρνουν ΤΑΠ? Επισης εφοσον ο ΣΔ εχει εξαντληθει θα πρεπει να διαγραψω το οικοπεδο απο το πεδιο "Επιφάνεια οικοπέδου (τ.μ.)"??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.