Μετάβαση στο περιεχόμενο

marinakos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

marinakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αν και αρκετα χρονια μετα...μηπως έχετε απάντηση στο παραπάνω ερώτημα; ευχαριστώ Αν είσαι Μηχανικός βάλε την ειδικότητα στο προφίλ σου Didonis
  2. Θα ήθελα αν μπορείς σε παρακαλώ να μου πείς συνοπτικά την διαδικασια.., με τα σημερινα δεδομένα όμως...ευχαριστώ
  3. Τελικά AristidisZ τι έκανες με το θέμα αυτό γιατι με αποσχολεί και μένα... ευχαριστώ
  4. Καλημέρα... ψάχνωντας μου βγήκε το παραπάνω ποστ και σε παρακαλώ πολύ, αν έχεις τον χρόνο, θα με ενδιέφερε η άποψή σου . Κατ αρχάς που μπορώ να βρω την ΣτΕ 701/2019; Επίσης αναφέρεις οτι το Αρ. 15 παρ. 1 του νομου (4442/2016 υποθέτω) μιλάει για διακοπή της χρήσης μουσικής. Εγώ όμως δεν βέπω να λέει κάτι τέτοιο παρα μόνο στο αρ. 34 παρ. 4. " Όπου στην κείμενη νομοθεσία προβλέπεται η κύρωση της προσωρινής ή οριστικής αφαίρεσης της άδειας χρήσης μουσικής ή μουσικών οργάνων, νοείται εφεξής η διοικητική πράξη του αρμόδιου οργάνου που διατάσσει την προσωρινή ή οριστική διακοπή της χρήσης αυτής." Και αν είναι έτσι, κατω απο ποιές προϋποθέσεις και με την διαταγή ποίου στην κέιμενη νομοθεσία (πρίν η μετά το Νόμο 4442) ένα ΚΥΕ έχανε (ή χάνει) την άδεια μουσικής; Όσον αφορά δε την Τεχνική Έκθεση θα ήθελα να ρωτήσω (α) αν περιορίζει - επιβάλει τον επιχ/τία να εγκαταστήσει εξ αρχής μικρής ισχύος εξοπλισμό (ηχεία κ ενισχυτές με δυνατότητα μέχρι 80db ) ή το αφήνει στην κρίση του να πάρει ό,τι ιχύος εξοπλισμό θέλει (club ας πούμε) και μετά να αποφασίζει ο ίδιος αν θέλει ή όχι να λειτουργεί στην νόμιμη ένταση και (β) αν τα σημεία προστασίας είναι τόσο κοντά (μπαλκόνι υπν/τιου ακριβώς απο πάνω) τότε η έκθεση είναι αδύνατο να συνταχθεί ή μπορεί να συνταχθεί με την διαφορά πώς αντί για 80db στο κέντρο του εξωτερικού χώρου θα το επιβάλει να λειτουργεί π.χ. στα 40db max.; Θα ήμουν υπόχρεος αν είχα την απάντησή - γνώμη σου στα παραπάνω....ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.