Jump to content

atsianos

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

16 Ουδέτερη

1 Follower

About atsianos

 • Rank
  Νέο Μέλος

Contact Methods

 • Website
  http://www.atken.gr

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Ενδιαφέροντα
  AT ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ
 • Τοποθεσία
  Ιωάννινα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

Recent Profile Visitors

752 profile views
 1. Καλησπέρα σας. Γνωρίζει κανείς τι ισχύει σε αγροτεμάχιο το οποίο εφάπτεται με κεντρικό Δημοτικό δρόμο και φέρει "οικοδομική γραμμή" εκτός οικισμού? Συγκεκριμένα οι συστοιχίες του φωτοβολταϊκού πάρκου μπορούν να "πατήσουν" πάνω στην οικοδομική γραμμή ή πρέπει να τηρηθεί η απόσταση των 14 μέτρων από τον εκάστοτε δρόμο? Το πάρκο δεν αποτελεί κτίσμα και θα γίνει πασαλόμπηξη, όχι θεμελείωση/τσιμέντο. Η Πολεοδομία σήκωσε τα χέρια ... Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 2. Καλημέρα σας. Από 09/07/2017 θα τεθεί σε ισχύ το ΦΕΚ 2161/Β/23-6-2017 "Υγειονομικοί όροι και προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων / ποτών και άλλες διατάξεις" (Περισσότερα εδώ).
 3. Απαντώ και μόνος μου, για την μελλοντική εξυπηρέτηση άλλων. Υπόδειγμα Τεχνικής Έκθεσης μπορείτε να βρείτε στα Downloads! Όσον αφορά το όργανο, δεν υπάρχει κάποιο πιστοποιημένο αλλά θα πρέπει να δηλωθεί ο τύπος και το εύρος μετρήσεών του. Το Mastech MS6700 είναι εξαιρετικό πάντως ... για την συγκεκριμένη δουλειά.
 4. Καλησπέρα σας. Όπως οι περισσότεροι γνωρίζετε, η άδεια μουσικής που χορηγούσαν οι Δήμοι αντικαταστάθηκε με μια απλή γνωστοποίηση του ενδιαφερόμενο (άρθρο 29 του Νόμου 4442/2016 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 230/Α/7-12-2016 και αναφέρει απλούστευση στις διαδικασίες για τη χρήση μουσικής ή χρήση μουσικών οργάνων στα Καταστήματα Υγειονομικού ενδιαφέροντος και ΚΥΑ - 16228/17). Η γνωστοποίηση πραγματοποιείται είτε στο Δήμο είτε σε οποιοδήποτε Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) που λειτουργεί ως Ενιαίο Κέντρο Εξυπηρέτησης (ΕΚΕ), μέχρι την ενεργοποίηση του ΟΠΣΑΔΕ. Ως εδώ, μια χαρά. Εφόσον η χρή
 5. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το να έχω όμως τόσες θερμικές ζώνες όσα και τα δωμάτια είναι ένα θέμα. Μέχρι νεωτέρας, θα ακολουθήσω την συμβουλή σου για τους διαδρόμους ...
 6. Καλησπέρα σας. Σύμφωνα με το άρθρο 8 του ΚΕΝΑΚ, στα νέα και ριζικά ανακαινιζόμενα κτίρια, απαιτείται σε όλα τα υπό εξέταση κτίρια θερμοστατικός έλεγχος της θερμοκρασίας εσωτερικού χώρου τουλάχιστον ανά ελεγχόμενη θερμική ζώνη. Τι εννοεί ο ποιητής ... στην πράξη? Σε ξενοδοχείο 4 αστέρων μπορώ να παραλείψω την θέρμανση/ψύξη μόνο των διαδρόμων του? Ευχαριστώ.
 7. Η εκάστοτε Διεύθυνση Βιομηχανίας, η οποία είναι και αρμόδια να παρέχει τις αντίστοιχες άδειες, θα σας ενημερώσει, ή οφείλει να σας ενημερώσει, πλήρως τόσο για τα δικαιώματά σας -για κάθε περίπτωση ξεχωριστά- όσο και για τα δικαιολογητικά και τις επιμέρους διαδικασίες που απαιτούνται για την περαιτέρω αδειοδότηση.
 8. Καλησπέρα. Αν και το προφίλ σου δεν είναι ολοκληρωμένο ώστε να καταλάβω τι εννοείς με το "έχω τελειώσει αυτοματισμού", μερικές γενικές πληροφορίες, που αφορούν τα λεγόμενά σου, είναι οι κατωτέρω: Εργοδηγός μηχανικός οιασδήποτε ειδικότητας έχει το δικαίωμα άσκησης των επαγγελματικών δραστηριοτήτων του αρχιτεχνίτη μηχανικού της ίδιας ή άλλης ειδικότητας. Εργοδηγός μηχανικός συγκεκριμένης ειδικότητας που επιθυμεί να αποκτήσει την άδεια εργοδηγού μηχανικού άλλης ειδικότητας, οφείλει να προσκομίσει δικαιολογητικά οκτάμηνης προϋπηρεσίας αρχιτεχνίτη μηχανικού στην αιτούμενη ειδικότητα. Σο
 9. Καλησπέρα σας. Ο νέος κανονισμός ενεργειακής απόδοσης κτιρίων, καθώς ισχυρίζονται πως αυτό καθυστέρησε την όποια "ισχύ" του προγράμματος από Δεκέμβρη, είναι έτοιμος? Επίσης, το κλείσιμο ή μη της αξιολόγησης θα παίξει κάποιο ρόλο ή άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε είναι όλα? ΥΣ: Ακόμα δεν πονάμε! Εάν η ενεργειακή αναβάθμιση γίνει υποχρεωτική με δικά μας όμως κεφάλαια? Καλή Ανάσταση! Να περάσετε όμορφες οικογενειακές στιγμές.
 10. Καλησπέρα σας. Μπορεί κάποιος να με παραπέμψει, εάν υπάρχει, σε κάποια πολεοδομική αναφορά που να περιγράφεται ο τρόπος εγκατάστασης των ανεμοφρακτών πέριξ τέντας σε καταστήματα, καφετέριες, κ.ο.κ.? Υπάρχει συγκεκριμένο ύψος? Υπάρχει πρόβλημα στο εάν είναι βιδωμένα ή τύπου ζαρτινιέρας (μου αρέσει αυτή η λέξη!)? Ευχαριστώ!
 11. Καλημέρα. Στο δικό μου ενημερωτικό είναι αναδρομικά από το 2011 - 2012 (ΥΠΕΡ ΟΑΕΔ (Ν.3986/11) ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ 2011 - 2012) ... 240 ευρώ. Η απάντηση του ΤΣΜΕΔΕ: "ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΒΛΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΖΗΤΗΘΕΙ ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΙΣΦΟΡΩΝ Ε.Τ.Α.Α. ΤΟΜΕΑΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ & Ε.Δ.Ε." Πως γίνεται να είναι διαφορετικά τα ανδρομικά, όταν δεν είχαν ζητηθεί από κανέναν ασφαλιζόμενο? Αυτά τα περίεργα μου αρέσουν ... supernatural!
 12. Δεν γίνεται νόμιμα, εφόσον υπάρχει σύσταση οριζόντιων ιδιοκτησιών. Εκεί πιστεύω λήγει το θέμα.
 13. Εξού και το "μοιράζονται". Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνιση πάντως.
 14. Καλημέρα σας. Μια "χαζή" ερώτηση γιατί θα ξεχάσουμε ότι γνωρίζουμε. Έχουμε μια 3φασική παροχή. 3 σπίτια την "μοιράζονται", 1 φάση κάθε σπίτι. Σαν ονομαστική τάση εγώ τι να δηλώσω? Την 3φασική ή αυτή που μετράω με το METREL? Ευχαριστώ.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.