Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimitra Tsoumpri

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Dimitra Tsoumpri

  1. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια, Η κατοικία είναι της μητέρας μου και έχει χτιστεί από την Αρωγή με εξωτερική τοιχοποιία από τσιμεντόλιθους. Το σπίτι δηλώνεται στο Ε9 με τα καθαρά τετραγωνικά, δεν ξέρω για ποιο λόγο μιας και δεν είχα ασχοληθεί μέχρι φέτος που προέκυψε αυτό το ζήτημα της διόρθωσης. Διαβάζοντας τα λινκ που μου στείλατε, νομίζω χρειάζεται να κάνω εκ νέου αποτύπωση και μια βόλτα από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αργοστολίου. και πάλι ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπέρα, έχω μια ερώτηση για προσωπική χρήση. Αν υπάρχει κάποια κατοικία παλιά όπου είχαν δηλωθεί μόνο τα εσωτερικά τετραγωνικά, πρέπει να δηλωθούν τώρα τα μικτά; Δηλαδη μαζί με τους εξωτερικούς τοίχους; Χρειαζόμαστε διευκρίνιση διότι έχουμε κτίσμα με τοίχους 70εκ και η διαφορά είναι τεράστια. Φαντάζομαι δεν θα είμαστε οι μόνοι. Αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει, ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.