Μετάβαση στο περιεχόμενο

DESPOKKP

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

DESPOKKP's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Απο βιβλία τελικά τι κάνετε κόβεται Τδα τα εμπορεύματα και απυ στον πελάτη την εργασία σας???
  2. ΚΑΔ εμπορικού αντιπροσώπου 46.18.19.04 ισχύει για εγκατάσταση φωτοβολταικών?
  3. Την άποψη σας ρωτάω απο τις γνώσεις σας για να προετοιμαστω γιατι θέλω να τα καταλάβω όλα καλά τόσο δύσκολο είναι αφού τα συναντάται κάθε μέρα...
  4. Ναι εντάξει με την υπογραφή μηχανικού δεν έχω πρόβλημα με βιβλία τι θα πρέπει να κόψω ? Τί κανετε εσείς απο βιβλία για τα φωτοβολταικα?
  5. Επειδή θα κάνω έναρξη τώρα για μελέτη πωληση φωτοβολταικών τί βιβλία τελικά πρέπει να θεωρήσω δεν είμαι μηχανικός ούτε θέλει άδεια μηχανικου οπως ρώτησα. Μέσα στο τιμολόγιο έργου μπορώ να τιμολογήσω όλο το ποσό του έργου των φωτοβολταικών το ποσό του συνεργείου αλλα και την δική μου εργασία???? Χρειάζεται και θεωρημένο ΔΑ? Αυτό αρκεί ή πρέπει να κόψω και ΑΛΠ στον πελάτη για τα φωτοβολταικά η ΑΠΥ? Τί κάνετε εσείς απο βιβλία???
  6. ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΩΛΗΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ. ΤΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΘΕΩΡΗΣΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ?? ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΕΡΓΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΙΜΟΛΟΓΗΣΩ ΟΛΟ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΟΥ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ? ΑΥΤΟ ΑΡΚΕΙ Η ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΑΛΠ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ Η ΑΠΥ ??? ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ? Παρακαλώ μη γράφετε με κεφαλαία. Επίσης, συμπληρώστε την ειδικότητα στο προφίλ σας. Δείτε τους κανόνες συμμετοχής. Ευχαριστώ, miltos
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.