Jump to content

lym

Members
 • Content Count

  85
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 Ουδέτερη

About lym

 • Rank
  Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Πυργος - Αθηνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Παίδες τα φώτα σας όσον αφορά το πιστοποιητικό πυρασφάλειας. Για τα <89 πάει με έκθεση επιθεώρησης. οκ Για τα >89 θέλει μελέτες ενεργητικής και παθητικής πυροπροστασίας σύμφωνα με το άρθρο 7 του ΠΔ71/88. Η μεν ενεργητική εγκρίνεται από πυροσβεστική η μεν παθητική αν κατά την άποψη του αξιωματικού της πυροσβεστικής έχει λάθει κοινοποιείται στην πολεοδομία της περιοχής με ερωτήματα. Έχω την εξής ερώτηση: Τι γίνεται για δομές που είναι στον 2ο όροφο με δυναμικότητα <49 ατόμων με τις κατακόρυφες εξόδους διαφυγής? Πχ 30. Διαβάζοντας το ΠΔ αύτη την περίπτωση δεν την αναλύει. Η λογική μ
 2. Όντως φίλε μου. 'Εχεις δίκιο. Αλλα δεν είναι σωστό κάθε φορά που θα πρέπει να μπαίνω στην σελίδα του ΤΕΕ να απενεργοποιώ τις ασπίδες του avast. Άλλες λύσεις κανείς?
 3. Επιπλεόν μου βγάζει αυτό το μύνημα όταν πάω να συνδεθώ: Έγινε διακοπή της σύνδεσης με τη σελίδα Το έγγραφο δεν περιέχει δεδομένα. Η σελίδα μπορεί να είναι προσωρινά μη διαθέσιμη ή πολύ απασχολημένη. Προσπαθήστε ξανά σε λίγο. Αν δεν μπορείτε να φορτώσετε καμία σελίδα ελέγξτε τη σύνδεση του υπολογιστή σας στο δίκτυο. Αν ο υπολογιστής σας ή το δίκτυο σας προστατεύεται από ένα firewall ή ένα διαμεσολαβητή, βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται στο Firefox να έχει πρόσβαση στον ιστό.
 4. Δεν γίνεται κάτι. Μήπως έχει πρόβλημα το PORT 80?
 5. Παίδες τεδώ και δύο εβδομάδες έχω αλλάξει υπολογιστεί και δεν μπορώ να κάνω Login από κανέναν φυλλομετρητη. Συγκεκριμένα μου εμαφνίζει αυτό το μύνημα.Έχετεκαμιά ιδέα. Ευχαριστώ HTTP/1.1 200 OK Date: Wed, 21 Jan 2015 11:27:09 GMT Server: Oracle-Application-Server-10g/10.1.2.0.2 Oracle-HTTP-Server Connection: close Transfer-Encoding: chunked Content-Type: text/html; charset=iso-8859-1 25a OKThe server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request. Please contact the server administrator, [email protected] and inform them of the time the error oc
 6. Την αντλία την έχω στους 45 και τα fan coils τερμα και την ένταση και την θερμοκρασία (υπόψη η μαρκα είναι daikin altherma) και τα fan coils τα FWV. Πάντως με ανοιχτό το παραθυρο κατά 2 πόντους το πρόβλημα λύνεται.
 7. Παίδες δεν γινόταν να κάνω θερμομονωση εξωτερική καθώς είναι διαμέρισμα πολυκατοικίας. Αν έκανα εσωτερική θα έπρεπε να μειωθεί το εμβαδόν του σπιτιού κάτι για το οποίο δεν είχα την πολυτέλεια των τετραγωνικών. Όποτε στην περίπτωση μου η λύση είναι μόνο ο καλός αερισμός?
 8. Μήπως λες να φταίει ότι το σπίτι δεν είναι θερμομονωμένο(είναι παλιό) Από ότι διαβάζω έχουν και άλλοι αυτό το πρόβλημα, παλιό σπίτι με καινούρια κουφώματα και η λύση που προτείνουν είναι ο αερισμός. Θα αφήσω ένα παράθυρο ανοιχτό 2 πόντους μέρα νύχτα και θα δω αν βελτιωθεί η κατάσταση. Γεγονός είναι ότι αυτές τις μέρες δεν άνοιγα το σπίτι και δούλευα φουλ την αντλία και ας ελπίσω ότι αυτό είναι το πρόβλημα και πως η παραπάνω είναι η λύση του Θα δούμε
 9. Καλημέρα παίδες και καλή χρονιά. Έχω το εξής πρόβλημα: Πρόσφατα έκανα ριζική ανακαίνιση του σπιτιού και παράλληλα αντικατέστησα το σύστημα θέρμανσης με μια αντλία θερμότητας χαμηλών θερμοκρασιών και τερματικές μονάδες fan coils για να έχω και ψύξη και θέρμανση. Τις τελευταίες μέρες που έκανε κρύο έκανα συστηματική χρήση της αντλίας όμως δυστυχώς παρατήρησα ότι σχηματίζονται σταγόνες νερού (παρά πολλές) κυρίως σε σημεία στις γωνίες στο επάνω μέρος των τοίχων οι οποίοι είναι σε επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον. Έχετε καμιά άποψη για τον λόγο που προκαλείται αυτό και ιδιαίτερα για το πως μπ
 10. Αποκλείεται να γίνεται αυτό στην διαμερισμάτωση. Ορίστε και η απάντηση του help desk Με βάση την παρ. 10 του άρθρου 23 Ν. 4178/2013, στην περίπτωση διαφορετικής διαμερισμάτωσης πληρώνονται 500 ευρώ πρόστιμο και όχι παράβολο. Όταν η διαμερισμάτωση είναι η μοναδική παράβαση, επιλέγετε το αντίστοιχο πεδίο του ΦΚ και κατά την υποβολή της δήλωσης εκδίδεται μόνο η πληρωμή του τέλους ανταπόδοσης. Μετά την εξόφλησή του, η εντολή πληρωμής του προστίμου θα εμφανιστεί κατά την προώθηση σε «Υπαγωγή».
 11. Αποκλείεται να γίνεται αυτό στην διαμερισμάτωση. Ορίστε και η απάντηση του help desk Με βάση την παρ. 10 του άρθρου 23 Ν. 4178/2013, στην περίπτωση διαφορετικής διαμερισμάτωσης πληρώνονται 500 ευρώ πρόστιμο και όχι παράβολο. Όταν η διαμερισμάτωση είναι η μοναδική παράβαση, επιλέγετε το αντίστοιχο πεδίο του ΦΚ και κατά την υποβολή της δήλωσης εκδίδεται μόνο η πληρωμή του τέλους ανταπόδοσης. Μετά την εξόφλησή του, η εντολή πληρωμής του προστίμου θα εμφανιστεί κατά την προώθηση σε «Υπαγωγή».
 12. Μαλλόν αυτό είναι φίλος. Και εγώ έτσι θα προχωρήσω. Σε ευχαριστώ
 13. Δεν υπάρχει ρε συ αυτό με τις δύο επολογές. Μόνο ένα κλικ έχει για το παράβολο του ΤΕΕ. Ακόμα στο pdf στο 5σέλιδο βγάζει μόνο το ένα παράβολο δίπλα από το κουμπί της υποβολής όταν το κατεβάζω. Τι γίνεται?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.