Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ευχαριστω για την απάντηση. Κατά την τακτοποίηση του παταριού υποβλήθηκε και μελέτη στατικής επάρκειας, οπότε από αυτή την πλευρά το πατάρι είναι εντάξει (αλλά ως χρήση κατάστημα). Σχετικά με το ύψος του παταριού, η χρήση του θα είναι ως βοηθητικός χώρος αναγκαστικά. Στο υπόγειο δεν έγινε κάποια μεταβολή, Ηταν και παραμένει βοηθητικός χώρος ως χρήση καταστήματος. Οπότε αλλαγή χρήσης απαιτείται, γιατί αν ακατάλαβα καλά, αλλάζουν τα στατικά του ισογείου λόγω της χρήσης του ως γραφείο? Παει σε δυσμενέστερη περίπτωση λόγω φορτίου. Κατά συνέπεια χρειάζεται μελέτη στατικής επάρκειας του ισογείου χώρου, λόγω της ύπαρξης του υπογείου. Και κατ επέκταση η αλλαγή χρήσης θα επιφέρει την ανάγκη νέας παθητικής.
  2. Ισόγειο κατάστημα με υπόγειο και πατάρι οικοδομικης αδειας ετους 1977 έκανε υπαγωγή στο νόμο 4495/2017 λόγω μη νομιμότητας στο πατάρι. Υψος ισογείου 3,20μ και παταριού 2,25μ. Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στεγάσει δημόσια υπηρεσία ΚΕΠ με αυτή την άδεια ή απαιτείται αλλαγή χρησης από κατάστημα σε γραφεία? Στον ισογειο χώρο υπάρχει ένα WC και ένα wc AMEA. Τα στατικά επηρεάζονται ως προς δυσμενέστερη κατάσταση όταν το πατάρι ως βοηθητικός χώρος φιλοξενεί αρχείο? Η παθητική πυροπροστασία τροποποιείται αν απαιτείται αλλαγή χρήσης? Πάντως για βεβαίωση από πυροσβεστική τα μέσα ενεργητικής πυροπροστασίας δεν αλλάζουν αν ήταν κατάστημα ή γραφείο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.