Μετάβαση στο περιεχόμενο

m_d

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

m_d's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. μηπως εχει απενεργοποιηθει αυτο που σου δειχνω στην φωτο ?
  2. φυσικά μπορείς να κανείς την δουλειά σου στο αγγλικό αν σε βολεύει.. δεν νομίζω πως έχει κάτι περισσότερο η λιγοτερο..Εγω πάντως προτιμώ το Ελληνικό γιατί βρίσκω πιο εύκολα αυτό που ψάχνω μέσα σε τόσες ρυθμίσεις. Όταν είναι αγγλικό το μενού στο mac τρωει κάτι κολληματακια όπως αυτό που ανέφερες.
  3. Ε τωρα μαλιστα ! ! τωρα εχω λογο να το χρησιμοποιησω ! ειναι πολυ ενδιαφερον , θα το ψαξω ! :p:D Ευχαριστωωω!
  4. μου φαινεται περιπλοκο ολο αυτο ! δεν το γνωριζα και δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε. Σε βολευει περισσοτερο?
  5. επιλεγεις με πλαισιο αυτο που θελεις και οταν κανεις -αποθηκευση ως- σου δινει και την επιλογη ρυθμιση σελιδας. εκει μπορεις να το κανεις κανονικα υπο κλιμακα.
  6. 40 ωρες τα βασικα ? παρα πολλες αλλα νομιζει αξιζει τον κοπο ευχαριστω
  7. δοκιμαστε και το artlantis ... θα εχετε καλυτερο αποστελσμα απο το archicad στον ιδιο περιπου χρονο ... το max κανει απιστευτα πραγματα και θελω πολυ να το μαθω ! ποσες ωρες περιπου χρειαζονται για να φτασει καποιος σε ενα καλο επιπεδο ?
  8. με την επιλογή "last settings" μαζί με τις βιβλιοθήκες αποθηκεύονται όμως και όλες οι άλλες ρυθμίσεις όπως raster,όροφοι κλπ. εγώ το αποφεύγω και προτιμώ ή να κάνω καινούργιο η να παιρνω τις ρυθμίσεις από ένα πρότυπο που εγώ έχω κάνει και έχω ρυθμίσει raster πένες κλπ.
  9. κανεις λαθος ! στις σχολες εμεις οι διακοσμητες δεν μαθαινουμε να στολιζουμε ασχετα απο το τι λεει ο Μπαμπινιωτης ! η δουλεια μας ειναι πολυ παραπερα απο το στολισμα και κανονικα θε επρεπε να το ξερεις . δεν περνουμε την δουλεια κανενος! οσο για τις τιμες υπαρχει ενας πινακας που οντως ειναι ελαχιστοι αυτοι που τον ακολοθουν..
  10. χμμμμ δεν μου εχει χρειαστει ποτε γιατι παντα τα καταχωρω με τον δικο μου τροπο ευχαριστω παντως για την πληροφορια ισως καποια στιγμη μου χρειαστει . που εχεις μαθει Archicad και ποσο καιρο το δουλευεις?εισαι αρκετα ψαγμενος
  11. εγω κατεβαζω αντικειμενα απο site και δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε αυτον τον τροπο αποθηκευσης.
  12. τα αποθηκευεις σε καποιον δικο σου φακελο και κανεις την αρχειοθετηση σου ... οταν τα χρειαζεσαι φορτωνεις το φακελο στις βιβλιοθηκες σου. επισης μπορεις να ψαξεις και να φορτωσεις ενα μονο αντικειμενο που χρειαζεσαι για να μην επιβαρυνεις το αρχειο με αντικειμενα που δεν χρησιμποποιεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.