Μετάβαση στο περιεχόμενο

kartassio

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by kartassio

  1. Για αλλαγη χρησης απο καταστημα σε ΚΥΕ ισογειου κτιριου προ του 50, χριαζομαι υψος 2,65 η 2,40? ευχαριστώ
  2. Γεια σας συνάδερφοι. Και εγώ νέος εάμαι και θέλω και εγώ να ρωτήσω κατι. Κατάστημα προ του 55 (στην άδεια κατάστημα) από τότε χρησιμοποιήθηκε κατά επανάληψη ως ΚΥΕ και πριν από το ‘89 οπός. Τελευταία χρήση ήταν οβελιστήριο και ακριβός το ίδιο πρόκειται, χωρίς αλλαγές, να γίνει. Α) Δίνω βεβαίωση κυρίας χρίσεις καταστήματος υγιεινού ενδιαφέροντος, η παίρνω από την πολεοδομίας καταστήματος υγιεινού ενδιαφέροντος, η παίρνω από την πολεοδομία; Β) Υπάρχουν σχέδια πριν το ‘55 και βεβαία έχουν γίνει μικρές τροποποιήσεις σε σχέσεις με τα αρχικά, οπός εσωτερικές διαρρυθμίσεις και πρόσοψη. Χρειάζεται τακτοποιήσαμε 4178; Γ) Η καμινάδα θέλει άδεια δόμισεις; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
  3. AntiermitianosΠρωτα απ'ολα σε ευχάριστό για την γρήγορη απάντηση και συμφωνώ ότι είναι έτσι οπός τα λες. Μάλιστα και σε όσους δήμους είδα, τι δικαιολογητικά απαιτούσαν, γράφανε ακριβός αυτή την παράγραφο λέξη προς λέξη. Επόμενος ισχύει. Δύστυχος στην Αθήνα στο υγειονομικο που πήγα και τους το έδειξα μου είπανε ότι: "Αυτό είναι ΚΥΑ και ο 4178 λέει διαφορετικά, περιμένουμε εγκύκλιο"
  4. Γεια σας συνάδελφοι. Ξανά στο θέμα αυτό το όποιο το έχουμε ξανασυζητήσει, όμως στο δημόσιο δεν τους ενδιαφέρει αυτό. Και κατά συνέπεια έμπλεξα. Κατάστημα με άδεια του 71 και αυθαιρεσίες. Κάνουμε τακτοποίηση με 4178 και δίνω την βεβαίωση που θέλει ο Δήμος για ΚΥΑ. Το υγειονομικό με καλεί και μου λέει: από την στιγμή που έγινε τακτοποίηση οτι θέλουμε βεβαίωση από ΥΔΟΜ και ότι περιμένουν ακόμα εγκύκλιο σχετικά με αν μπορεί ο ιδιότης μηχανικός να δώσει αυτός την ΒΚΧ ΚΥΑ σε αυτήν την περίπτωση. Πάω στην πολεοδομία να πάρω την ΒΚΧ από εκεί. Στην Σωκράτους λένε ότι θέλουνε έγγραφο που να αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο κατάστημα λειτουργείτε ως ΚΥΑ πριν το 85, πράγμα που δεν έχω, η αλλαγή χρήσεις.Από τις συζήτησις μας είχα καταλάβεια) Κατάστημα πριν το 85 δεν έχει ανάγει αλλαγής χρήσεις (από κατάστημα σε ΚΥΑ).β) Βεβαίωση για 4178 δίνει ο μηχανικός Δεν συμμερίζονται αυτές τις απόψεις και με μπλέκουμε. Υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εγκύκλιος σε αυτά που λέμε?
  5. Πάντως βλέπω ότι είναι ένα θέμα με διφορούμενες απόψεις. Ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις. Θα δώσω την βεβαίωση λοιπών. Και αν τι βεβαίωση πρέπει να την δόση η πολεοδομία αντί για εμένα (αν η ρύθμιση για το πατάρι ειναι με τον 4014 πρεπει να το εξακριβώσω) αλλάζει κάτι? (χρόνος ίσως)
  6. Απάντηση, Σύντομη, ξεκάθαρη, αποφασιστική Μου αρέσει! Ευχαριστώ
  7. Γεια σας συνάδελφοι θα ήθελα την βοήθεια σας σε ένα θέμα που έχω διφορούμενες άποψης. Για άδεια λειτουργίας και βεβαίωση κύριας χρήσης Κατάστημα (ένδυση) ισόγειο με Ο.Α του 71, μικρότερο των 50τ.μ. πρόκειται να λειτουργήσει ως ΚΥΑ (παντοπωλείο). Χρειάζεται έκδοση άδειας δόμησης για αλλαγή χρήσης? Υπόψη ότι ο ιδιοκτήτης αναφέρει ότι στο προηγούμενο παρελθόν λειτούργησε ως ΚΥΑ. Στην Ο.Α. είναι κατάστημα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.