Μετάβαση στο περιεχόμενο

xrismat

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Θεσσαλονικη
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μεταλλειολόγος Μηχ/κος

xrismat's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν ασχολούμαι πλέον με το επάγγελμα του μηχανικού. Η μόνη εμπειρία που έχω είναι σε μια κατασκευαστική που δούλευα. Λόγω ανεργείας κάνω αλλη δουλειά τώρα.Γι αυτο απευθύνθηκα σε αλλο. Μπαίνω στο site για να ενημερώνομαι για το δικό μου σπίτι. Τώρα μου λέει οτι βγήκε νόμος διαιρετών και τα 450m που έχω απο τα 4000m του συνολικού θα αποκοπούν απο την συνιδιοκτησία και θα γινουν ένα ανεξάρτητο οικόπεδο με καινουργιο συμβολαιο και τοπογραφικο που θα φαινεται μόνο το δικό μου. Δεν είναι απαραίτητο να γίνει βέβαια , αν θέλω το κάνω και μου το πρότεινε για λόγους μεταβιβασης . Επειδή δεν έχω διαβάσει κατι παρόμοιο εδώ γι' αυτό ρωτάω, μήπως έχει βγεί κάτι καινούργιο.
  2. Καλησπερα . Εχω πληρωσει παραβολο για υπαγωγη στην ρυθμιση για αυθαιρετο σε εξ ΄αδιαιρετου. Ειχα ακουσει την γνωμη 2 μηχανικων οι οποιοι μου ειπαν οτι ο καθε ιδιοκτητης πλεον κανει μονος του τακτοποιηση χωρις Υ.Δ. των υπολοιπων. Αυτα εγιναν λιγο πριν ληξει η προθεσμια του φλεβαρη. Τωρα μου λεει ο μηχανικος οτι αν θελω μπορω να κατοχυροσω το μεριδιο που μου αναλογει στο οικοπεδο και να ειναι 100% δικο μου, βγηκε λεει νεος νομος και μεσω δικαστικης αποφασης λυνεται το θεμα της ιδιοκτησιας? Ισχυει η ειναι τιποτα μπαρουφες? Πολυ υποπτα μου φαινονται τα πραγματα. Ο ενας απο τους 2 με ειχε πει οτι στα σεμιναρια του ΤΕΕ ειπαν οτι δεν χρειαζεται συγκαταθεση των συνιδιοκτητων. Εδω διαβαζω αλλα , τι γινεται?
  3. Οσον αφορα τα εκτος σχεδιου στα οποια δεν υπαρχει ουτε αδεια ουτε ρευμα ουτε τιποτα. Υπαρχει Τ.Ζ. για αυτα?
  4. Σε περίπτωση που υπάρχει αυθαίρετο εκτος σχεδίου πόλεως λογικά δεν υπάρχει και οικοδομική άδεια. Τακτοποιειται τετοιο κτίσμα και απο που ορίζετε η οικοδομική γραμμή ή πόσο θα είναι οι πλάγειες αποστάσεις ή το ύψος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.