Μετάβαση στο περιεχόμενο

ChristosAlexiou02

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    18
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Δεν είναι για εμένα εγώ έχω φυσικό αέριο οπότε έχω το κεφάλι μου ήσυχο, αλλά για μια ηλικιωμένη κυρία που κρυώνει τώρα το χειμώνα και θα ήθελε οταν θα έχει πολύ κρύω να ανάβει. Ε τι να πω άμα ανάψουν και οι υπόλοιποι που δεν ανάβουν υπάρχουν και οι μετρήτες και θα έχει το γραφείο διαχείρισης τις ενδείξεις, ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.
  2. Στην πολυκατοικία που μένω υπάρχει αυτόνομη κεντρική θέρμανση(πετρελαίου) αλλά δεν ανάβουν όλα τα διαμερίσματα κάθε χρόνο και ίσως φέτος να μην ανάψει κανείς υπό αυτό το σενάριο μπορεί να ανάψει πχ ένα διαμέρισμα καθώς ο κανονισμός δεν αναφέρει κάτι πάνω σε αυτό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Ο κανονισμός λέει ότι οι αποφάσεις στη συνέλευση γίνονται βάση των ψήφων των διαμερισμάτων στα (1000) σύνολο δηλαδή, άρα όσοι έχουμε ΘΣΑ θα πρέπει να ψηφίσουμε με αυτόν τον τρόπο και να παρθεί η σχετική απόφαση;(πλειοψηφικά δηλαδή;)
  4. Καλησπέρα, μένω σε πολυκατοικία και θα ήθελα να ρωτήσω αν για να γίνει η τοποθέτηση ενός μηχανισμού στην καγκελόπορτα χρειάζεται πλειοψηφία όσουν έχουν ΘΣΑ ή ομοφωνία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σας και τον χρόνο και των δύο σας, επειδή το πολύ σπάνιο έτυχε να με απασχολήσει στη πολυκατοικία μου ευχαριστώ πολύ που με βοηθήσατε να κατανοήσω κάποια πράγματα καλύτερα.
  6. Σας ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας με καλύψατε πλήρως. Επιτρέπεται κάποιος που έχει αποκλειστική θέση στη πυλωτή να πάει σε μια κοινόχρηστη και να βάλει δεύτερο όχημα? Εγώ πιστεύω πως δεν γίνεται αλλά έχω ακούσει πολλά. Συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός.
  7. Οκ το κατάλαβα αυτό μπορούν όμως διαμερίσματα που δεν έχουν ΘΣΑ να παρκάρουν στη πυλωτή ,όχι σε θέσεις που έχουν δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης, αλλά γενικά 2-3 ιδιοκτήτες να βολευτούν σε κάποια σημεία της πυλωτής και του ακαλύπτου χώρου?
  8. Θα ήθελα να ρωτήσω τι ισχύει σχετικά με τις θέσεις στη πυλωτή, δηλαδή κάποιος που είναι ένοικος της πολυκατοικίας αλλά δεν έχει το διαμέρισμα δικαίωμα στάθμευσης στη πυλωτή μπορεί να σταθμεύει σε κάποιο σημείο και να το θεωρήσει άτυπα δικιά του θέση και επίσης πως μπορεί ένας χώρος που δυνητικά μπορεί να είναι θέση να νομιμοποιηθεί?(Χώρος που δεν εμφανίζεται ως θέση στάθμευσης στα χαρτιά πολεοδομίας) Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  9. Λοιπόν γιατί μπορεί να μην τα λέω καλά και σας μπερδεύω την τέντα θέλω να την αναρτήσω πάνω από την θέση στάθμευσης μου(Νόμιμη, δηλωμένη κλπ) γιατί ας πούμε το 75% βρίσκεται εκτός του εξώστη του Α΄ορόφου ο κανονισμός αναφέρει πως ιδιόκτητοι χώροι είναι και οι θέσεις πυλωτής ισογείου(αποκλειστικής χρήσης) και εξαιρούνται του κοινόκτητου και κοινόχρηστου. Οπότε η τέντα θα είναι με βραχίονες όπως η τέντα στον εξώστη στον Α΄όροφο και πάει λέγοντας, εγώ χρειάζομαι συναίνεση των υπόλοιπων ιδιοκτήτων?
  10. Το πρόβλημα είναι αν θα χρειαστώ τη συναίνεση και των υπόλοιπων ιδιοκτητών διότι ο καθένας κάνει ότι θέλει και δεν έχουμε καλές σχέσεις. Απο εκεί και πέρα αν δεν χρειάζεται τουλάχιστον είμαι καλυμμένος αν γίνει καταγγελία.
  11. Οικοπεδούχος είμαι η πολυκατοικία ξεκίνησε το 2002 και τέλειωσε το 2004 και το συμβόλαιο αναφέρει πως μαζί με το διαμέρισμα έρχεται και η συγκεκριμένη θέση ονομαζόμενη P3 ως αποκλειστική χρήση και αναφέρεται με το όνομα αυτό και στην κάτοψη πυλωτής(από την πολεοδομία πήρα κάποια σχέδια) οπότε είναι νόμιμη. Κανονισμός υπάρχει όπως και αναφέρει οτι οι θέσεις πάρκινκ εξαιρούνται του κοινόχρηστου και κοινόκτητου χώρου. επειδη ειμαι νεος σε αυτα τι ειναι το ΘΣΑ συγγνωμη κιολας
  12. Καλησπέρα μια ερώτηση στο κανονισμό της πολυκατοικίας αναφέρει πως ιδιόκτητοι χώροι είναι ακόμα και οι θέσεις πάρκινκ στο ισόγειο χώρο(εντός πυλωτής και ακάλυπτο) δηλαδή θέση με αποκλειστική χρήση, εγώ χρειάζομαι συναίνεση και των υπόλοιπων ιδιοκτητών διότι διαχείριση δεν υπάρχει παρόλα αυτά αν προχωρήσω είμαι νόμιμος.
  13. Οκ ευχαριστώ πολύ δεν υπάρχει κάποια απαγόρευση στον κανονισμό όποτε είμαι καλυμμένος.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.