Μετάβαση στο περιεχόμενο

george151286

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by george151286

  1. Πραγματικά είναι όλοι τους για σφαλιάρες...πες τα φίλε JTB γιατί στο τέλος να την ξέρετε την δουλειά...θα μας δώσουν και εγχειρίδιο για να @$#@...
  2. Καλημερα σε ολους και χρονια πολλα!!απλα θα ηθελα να πω στον συναδελφο πως στην εν λογο περιπτωση η πιο σωστη προσεγγιση και η πιο ασφαλης απο πλευρας ελεγχου σφαλματων θα ηταν η Clapeyron...επιλυοντας με την μεθοδο των δυνατων εργων,θα μπλεξεις με υπολογισμους των ολοκληρωματων για καθε θεμελιωδη φορεα και πιστεψε με οταν σου λεω πως,εαν κανεις καπου ενα προσημο λαθος,εισαι απλα "εκτος θεματος"...εαν θελησεις ομως,στειλε μου μηνυμα να σου στειλω σημειωσεις για την μεθοδο των δυνατων εργων..
  3. Αγαπητοι Συναδελφοι,θα ηθελα αν εχει καποιος την ευγενη καλοσυνη να με διαφωτισει οσον αφορα το εξης θεμα: Οταν εδινα για πανελληνιες ηθελα να περασω στην Αρχιτεκτονικη στο Μετσοβιο..Λογω του οτι δεν καταφερα να γραψω στην Ιστορια τον απαιτουμενο βαθμο για να βγαλω και τα απαιτουμενα μορια,σαν 2η επιλογη μυ ειχα την σχολη των Πολ.Δομ.Εργων και αυτο γιατι δεν ειχα την καταλληλη ενημερωση απο τον περιγυρο μου για οτι αφορα αυτη την σχολη..Παρολα αυτα,περασα στην σχολη αυτη και ειμαι στο 7ο εξαμηνο.Αυτα για τα οποια θα ηθελα να ενημερωθω απο καποιον υπευθυνα και σοβαρα ειναι τα εξης 3 ερωτηματα: 1ον.Μπορει καποιος τελειωνοντας να κανει ενα μεταπτυχιακο στο ΕΜΠ ειτε στο τμημα πολ.μηχ ειτε στο τμημα Αρχ.μηχ και τι χρειαζεται??? 2ον.Εαν κατι τετοιο μπορει να επιτευχθει,τι γινεται με τα επαγγελματικα δικαιωματα μου???εξακολουθω να ειμαι σε αυτο το αδιεξοδο ή υπαρχει φως στην ακρη του τουνελ??? 3ον.Οσο θυμαμαι τον εαυτο μου ελεγα οτι θελω να γινω αρχιτεκτονας,το οποιο και θα κανω τελειωνοντας το τει!τι θα ηταν πιο φρονιμο να κανω???να τελειωσω το τει και να κανω ενα μεταπτυχιακο ωστε να μπορω να δουλεψω με πληρη επαγγελματικα δικαιωματα (αν αυτο μπορει να γινει με τον μεταπτυχιακο τιτλο σπουδων) και να δωσω κατατακτηριες για Αρχιτεκτονικη Ή να δωσω στα καπακια για Αρχιτεκτονικη??? Σας ευχαριστω πολυ,εκ των προτερων.
  4. Αγαπητέ φίλε acnt, θα σου απαντήσω αν και ακόμα φοιτητής... Ανά 100kgr τσιμέντου προστίθενται 0.8 kgr ρευστοποιητή. Αυτό μειώνει από 20%-30% τη ζήτηση νερού με ταυτόχρονη αύξηση της πλαστικότητας του σκυροδέματος, κάτι το οποίο διευκολύνει γιατί η προώθηση μέσα από τις αντλίες μεταφοράς γίνεται πιό εύκολα!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.