Μετάβαση στο περιεχόμενο

Alessio

Core Members
  • Περιεχόμενα

    570
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    3

Alessio last won the day on Ιούνιος 25 2015

Alessio had the most liked content!

2 Ακόλουθοι

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alessio's Achievements

Apprentice

Apprentice (2/15)

  • Dedicated Rare
  • Reacting Well Rare
  • Very Popular Rare
  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

215

Φήμη στην κοινότητα

  1. Περισσότερο από χρήσιμο συνάδελφε. Δημιουργήθηκε ένα τεράστιο θέμα, με αναφορές σε έλλειψη συντήρησης, έλλειψη σχετικου εγχειριδίου κ οδηγιών, διαβρωσεις κτλ κ ξαφνικά ... ουδεις κινδυνος υφίσταται αν βγει η επικάλυψη. Υποτίθεται της ανάδειξης του θέματος προηγήθηκαν μελέτες εξαιρετικών γραφείων κ καθηγητών, κ κανείς δεν μπόρεσε να δει το εξαιρετικα απλο shortcut για την ευτυχία, τη σχεδόν προφανη λύση όλων των προβλημάτων. Απλα μοιάζει πολύ εύκολο όλο αυτό και δεν κρύβω ότι το να βγαίνουν οι ανακοινώσεις με τη συγκεκριμενη επιλογη λεξεων σαν να πρόκειται να εκφωνηθουν από πρωιναδικο (με κάθε σεβασμό στο κοινό τους), με κανει ακόμα πιο δυσπιστο.
  2. "...είναι πως μετά την αφαίρεση των πολυκαρβονικών φύλλων του Στεγάστρου Καλατράβα, ουδείς κίνδυνος θα υφίσταται..." Αξιωμα;
  3. @dimitris GM ευχαριστώ για την πληροφορία θα το ψάξω. @Didonis καλή συνέχεια και σε εσένα. Επίτρεψε μου να σου πω ότι παρότι μπήκες στον κόπο να γράψεις κάτι (καίτοι δεν υποχρεούσαι) και μάλιστα δις, αμφότερα τα μηνύματα εστίασαν σε μια (εύλογη πιθανώς) κριτική για τη σαφήνεια των μηνυμάτων μου και καθόλου στο ζητούμενο. Δικαίωμα σου φυσικά, καλή συνέχεια και πάλι.
  4. Καλησπέρα, νομίζω και στο πρώτο μήνυμα μου, για οικοπεδο μίλησα, δεν ανέφερα διηρημένη ιδιοκτησία. Σε κάθε περίπτωση, περιπλέκει αυτό τα πράγματα;
  5. Το οικόπεδο είναι αδόμητο. Απλά θέλει να έχει πρόσβαση για να παρκάρει το όχημα του.
  6. @JohhnyHoliday Είναι λίγο ακριβοθώρητοι εσχάτως οι συμβολαιογράφοι, δεν κατάφερα ακόμα να μιλήσω. @ppanag Σε ευχαριστώ για την απάντηση, δεν το γνώριζα. Η θέση αυτή οφείλει να "συνδέεεται" με κάποια ιδιοκτησία (διαμέρισμα, γραφείο κτλ) για δικαιούται την σχετική αίτηση;
  7. Καλησπέρα, πελάτης τυγχάνει ιδιοκτήτης οικοπέδου στο κέντρο της πόλης. Θέλει να αιτηθεί υποβιβασμό στάθμης για να μπαίνει κ να παρκάρει όταν πηγαινει εκει. Ο οικειος Δήμος ζητά συμβολαιογραφική δέσμευση θέσης στάθμευσης για να το επιτρέψει? Εϊναι λογικό αυτο?
  8. Καλησπέρα, διαβάστε επιχειρήματα και κείμενο Βερβεσού και συγκρίνετε με Στασινό: Φορολογικός «πόλεμος» με τη μεσαία τάξη | ΕΦΣΥΝ (efsyn.gr)
  9. Καλημέρα, κάποια πράγματα δεν είναι τυχαία. Κ πανελλαδικές αποχές (που τηρούνται) και λαλίστατοι: Είναι οι ελεύθεροι επαγγελματίες φοροφυγάδες; | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ (kathimerini.gr)
  10. Καλημέρα και παλι. Συγνώμη συνάδελφε αλλά θεωρείς ότι αν αλλάξει το μίνιμουμ ύψος αξίας ακινήτου για τη χορηγηση χρυσής βίζας, τα ακινητα των 250.000 θα μεινουν απούλητα? Σου θυμίζω ότι το πρόγραμμα "Σπίτι μου" επιδοτεί απόκτηση ακινητων αξίας έως 200.000 και την ίδια στιγμή χορηγούμε Χρυσή βίζα (προνομιο) με μίνιμουμ αξία 250.000. Μοιάζει συμβατό αυτό? Ο πρώην ΟΑΕΔ επιδοτεί έως 200.00 και η Χρυσή Βίζα από 250.000? Ο χαμηλοεισοδηματιας να έχει σπίτι με διαφορά αξίας 50.000 από τον επενδυτή που παίρνει βίζα? Τέλος το κόστος υλικών που ανέφερα και σχολίασες έχει να κάνει με την αξια που αναγκαστικά ανεβαίνει λόγω των υλικών. Άλλη η (ψοφια) αγορά του 2017 και άλλη η αγορά του 2023. Εφόσον είναι "Χρυσή" να έχει κ την ανάλογη τιμή με δεδομένες τις τρέχουσες οικονομικες συνθηκες!
  11. Βασικά κάποιος πρέπει να (ξανα)εξηγήσει σε τι αποσκοπεί ο θεσμός αυτός? Γιατί πλέον δεν ειναι τα δημόσια έσοδα. Όπως είπαν οι συνάδελφοι, 250.000 είναι τα χρήματα που κοστίζει ένα μέσο οικογενειακο διαμέρισμα σε αυτές τις περιοχές. Επομένως, αυτά τα ακινητα θα πωληθούν κ μάλιστα εύκολα. Νομίζω ότι με την συντελεσθεισα άνοδο των υλικών κ την αυξημένη ζήτηση, ακόμη κ τα 500 άρια ακίνητα δεν πιστεύω ότι θα ξεμεινουν κ συνεπώς δε θα έπρεπε να συνιστούν τη βάση για να απολαύσει κάποιος αυτό το προνόμιο. Ίσως από μυριο θα είχε μια λογική...τώρα(δεν ξερω για πόσο ακομα) δεν έχουμε ανάγκη, μας έχουν ανάγκη. Ας απευθυνθούμε σε υψηλότερα βαλαντια!
  12. Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. @dimitris GMουφ, κουράστηκα και μόνο που το διάβασα...σε ευχαριστώ! @Pavlos33 δυστυχώς ο συνάδελφος που έκανε την κατάτμηση κ συνένωση το 2019, δεν ασχολήθηκε καθόλου με τις συνέπειες σε επίπεδο οικοδομησιμότητας, παρά με την αρτιότητα. Οι ιδιοκτήτες ως επαγγελματίες αγρότες θέλουν αρκετά μεγαλύτερο εμβαδό από τα 50τμ, οπότε αν είναι να προχωρήσει αυτή η ιστορία, θα πρέπει να πιούμε όλο το πικρό ποτήρι υποψιάζομαι. Ευχαριστώ για την αναλυτική απάντηση σου.
  13. Ευχαριστώ. Πρακτικά τι σημαίνει αυτό? Θέλω σύμφωνη γνώμη από Δνση Γεωργίας και σύμφωνη γνώμη ΣΧΟΠ (?) και μετά απόφαση ποιας υπηρεσίας? Συγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δε μου έχει ξανατυχει.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.