Jump to content

Alessio

Core Members
 • Content Count

  541
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Alessio last won the day on June 25 2015

Alessio had the most liked content!

Community Reputation

214 Πολύ καλή

3 Followers

About Alessio

 • Rank
  Διακεκριμένο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Καλημέρα σε ΟΑ που αφορά εργασίες που θα μπορούσαν αν γίνουν με ΕΕΔΜΚ αλλά λόγω π/υ>25.000 θα εκτελεστούν με άδεια, θα υπάρξει έλεγχος δόμησης? Ρωτάω γιατί στην κατηγορία ελέγχου Α που αφορά έναν τελικό έλεγχο, δεν περιγράφεται κάτι σχετικά (η ΕΕΔΜΚ αφορά διαρρυθμίσεις και αντικατάσταση επένδυσης όψεων). Ευχαριστώ!
 2. Σωστά. ΟΜΩΣ στο χτεσινό ΦΕΚ στο άρθρο 3 που τροποποιεί το άρθρο 41 παρ 1 του 4495, δεν αναφέρεται ΣΔΑ στα απαιτούμενα γενικά δικαιολογητικά. Μέσα σε μια βδομάδα μπήκε και βγήκε...τουλάχιστον αυτό καταλαβαίνω.
 3. Time Left: 27 days and 18 hours

  • FOR SALE
  • USED

  Γεωδαιτικός Δέκτης GPS + GLONASS Εξωτερικό καταγραφικό Getac PS336 Λογισμικό πεδίου SurvCe Στηλαιός ανθρακονημάτων και βάση καταγραφικού Άριστη κατάσταση Τιμή : 2.500 € + ΦΠΑ

  2,500.00 EUR

 4. Θα γίνει ΦΕΚ αυτό κάποια στιγμή? Γιατί φαντάζομαι έτσι δεν έχει ισχύ...
 5. Παίδες μια βοήθεια για την πρώτη e-adeia: στη φάση αίτησης για βεβαίωση όρων δόμησης, έχω ετοιμάσει όλα τα επιμέρους βήματα, έχω ανεβάσει ανάθεση-ανάληψη αλλά μπερδεύομαι λίγο με το βήμα Έλεγχοι?επιμέρους περιπτώσεις. Στη μεσαία στήλη πρέπει από τώρα να τικάρω ό,τι ταιριάζει (πχ είδος εργασίας, έγκριση αρχαιολογίας, νέα δόμηση έως 1000 κτλ) ή γίνεται σε μεταγενέστερο στάδιο αυτό? Το χρώμα που σε άλλα είναι πράσινο και σε άλλα πορτοκαλί υποδεικνύει κάτι?
 6. Ήταν να μην παρει φόρα ο Στασινός, τώρα θα βάλει κ τους μηχανικούς του δημοσίου που έχουν γραφείο έξω...
 7. Συνάδελφε ο Στασινός είναι επίσημος σύμβουλος του Αδώνιδος για το Ελληνικό, επομένως τα σημαντικά οφέλη τα έχει ήδη εξασφαλίσει...για πάρτη του! Οταν διαχρονικά εκλεγείς αεργους για να εκπροσωπήσουν εσένα ως μάχιμο...να περιμένεις κ ανάλογα αποτελέσματα!
 8. Δηλαδή στα προς συμπλήρωση μεγέθη δεν ασχολούμαι καθόλου με το οικόπεδο σα σύνολο? Μόνο με την κάθετη που με ενδιαφέρει? Οπότε επιτρεπόμενα κάθετης "μου" Υφιστάμενα 0 (μηδέν) και Νέοι Χώροι τα αιτούμενα?
 9. Καλησπέρα σε όλους! Ήρθε η ώρα για την πρώτη e-adeia & τα ξαναμαθαίνουμε όλα από την αρχή. Μια ερώτηση για την φάση της έκδοσης βεβαίωσης όρων δόμησης κτλ. Είμαι σε οικόπεδο με σύσταση 3 καθέτων. Η μια έχει δομηθεί παλαιότερα και τώρα πάμε να δομήσουμε τη δεύτερη. -Στο συνολικό όγκο βάζω το άθροισμα του υφιστάμενου με τον αιτούμενο? -Ως αυτοτελείς λειτουργικές ενότητες νοούνται οι ανεξάρτητες ιδιοκτησίες? -Στα στοιχεία περιβάλλοντος χώρου είναι υποχρεωτικό να κάνω κάποιο σχόλιο? Ό,τι προαιρείσθε, καλοδεχούμενο!
 10. Συνάδελφε κατανοώ τί (περίπου) θες να πεις, ωστόσο θα επιμείνω ότι όταν κάποιος δεν πληρώνεται για τη δουλειά που κάνει: ή θα την κάνει μια φορά και δε θα την ξανακάνει ή δε θα κάνει καλή δουλειά και δε θα μπορείς να του πεις και κάτι, γιατί θα σου πει ότι το έκανε τσάμπα ή αν θέλει να πληρωθεί οπωσδήποτε, ίσως βρει άλλο τρόπο, οπότε σίγουρα δεν επιτυγχάνεται ο καταρχήν σκοπός της συμμετοχής του στη διαδικασία (νομιμότητα, διαφάνεια κτλ) "Αν πληρώνεις με μπανάνες, τότε θα προσελκύσεις μαϊμούδες..."
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.