Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκτορας Κοσκινάς

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Έκτορας Κοσκινάς

  1. Καλησπέρα σας. Σε παραδοσιακό <2000 έχω νομίμως υφιστάμενη (προ 1928) διώροφη κατοικία η οποία ξεπερνά κατά πολύ τους σημερινούς όρους δόμησης (άνω του 100%). Εκδόθηκε Ο.Α. αναπαλαίωσης το 1986 και έκτοτε (μετά το χαρακτηρισμό του οικισμού) κατασκευάσθηκε αυθαίρετη επέκταση 20 τ.μ., εφαπτόμενη στο κτίσμα αλλά ανεξάρτητη ως προς την πρόσβαση. 1) Σχετικά με το 116 παρ. 5, υπολογίζω το ποσοστό υπέρβασης ως προς τους σημερινούς όρους δόμησης (Επιτρεπόμενη Δόμηση = 100 τ.μ. οπότε είμαι στο 20%) ή δεν έχω περιθώρια επειδή το νομίμως υφιστάμενο ξεπερνάει ήδη κατά πολύ τα επιτρεπόμενα? 2) Επειδή δεν μου είναι ξεκάθαρο παρά την ανάγνωση όλων των ανωτέρω άρθρων, για τα σχέδια αποτυπώσεων (θα καταθέσω Κατόψεις-Όψεις-Τομές-Τοπογραφικο φυσικά) δεν επαρκεί η υπογραφή ΠΜ και απαιτείται Αρχιτέκτονας ?
  2. Καλησπέρα σας, θα ήθελα ΤΖ για 4495 στις συντεταγμένες Χ: 152703.70 Υ: 4409450.41 Περιοχή Άγιος Στέφανος Σινιών, Κέρκυρα Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.