Μετάβαση στο περιεχόμενο

mech_mas

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλ/γος Μηχ/κός & Μηχ/κός Υπ/στων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mech_mas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Helpful Rare
  • One Month Later
  • Week One Done
  • Dedicated Rare
  • First Post Rare

Recent Badges

-5

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατ' αρχήν ρώτησα αν χρειάζεται ή δεν χρειάζεται άδεια. Μάλλον υπάρχει προκατάληψη, δυστυχώς, στο φόρουμ. Το διαπίστωσα και στο παρελθόν. Έπειτα μπορείτε να μου απαντήσετε, αν εξαρτάται από τα τετραγωνικά ή είναι συγκεκριμένη τιμή. Αυτά. Απογοήτευση από το φόρουμ.
  2. Στο υπόγειο θέλω να χτίσω τις αποθήκες μου και έχω το τοπογραφικό. Χρειάζεται άδεια; Είναι μικρής κλίμακας εργασία; Ο ένας μηχανικός μου λέει ότι χρειάζεται και ο άλλος μηχανικός μου λέει ότι δεν χρειάζεται. Πόσο κοστίζει μια τέτοια άδεια; Μιλάμε για αποθήκες 12, 7, και 5 m2. Υπάρχει και μια τέταρτη άχτιστη που δεν μου ανήκει.
  3. Στο υπόγειο θέλω να χτίσω τις αποθήκες μου και έχω το τοπογραφικό. Χρειάζεται άδεια; Είναι μικρής κλίμακας εργασία; Ο ένας μηχανικός μου λέει ότι χρειάζεται και ο άλλος μηχανικός μου λέει ότι δεν χρειάζεται. Πόσο κοστίζει μια τέτοια άδεια; Μιλάμε για αποθήκες 12, 7, και 5 m2. Υπάρχει και μια τέταρτη άχτιστη που δεν μου ανήκει.
  4. Στο υπόγειο θέλω να χτίσω τις αποθήκες μου και έχω το τοπογραφικό. Χρειάζεται άδεια; Είναι μικρής κλίμακας εργασία; Ο ένας μηχανικός μου λέει ότι χρειάζεται και ο άλλος μηχανικός μου λέει ότι δεν χρειάζεται. Πόσο κοστίζει μια τέτοια άδεια; Μιλάμε για αποθήκες 12, 7, και 5 m2. Υπάρχει και μια τέταρτη άχτιστη που δεν μου ανήκει.
  5. 1. οκ 2. η αντίρρησή μου είναι στο ότι έχω κάνει πρόσφατα στεγάνωση του δώματος και αποκλειστικά με δικά μου έξοδα
  6. -Ασφαλώς θέλω να αποτρέψω τις κατασκευές στην ταράτσα του υπάρχοντος 1ου ορόφου. Την τοποθέτηση ηλ. θερμοσίφωνα απαιτεί ο ιδιοκτήτης του ισογείου Μπορώ να την αποτρέψω; -Ναι, ο ανοικοδόμητος όροφος παραμένει άχτιστος. Εάν είσαι μηχανικός πρόσθεσε την ειδικότητά σου στο προφίλ σου. Εάν είσαι ιδιώτης, ενημέρωσέ με, προκειμένου να μεταφέρω την δημοσίευση στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33
  7. Γεια σας, ο πατέρας μου μου μεταβίβασε τον 1ο όροφο, τον ανοικοδόμητο 2ο όροφο και το περαιτέρω υψούν. Μπορώ να μην επιτρέψω κατασκευές στο δώμα, π.χ. τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα; Συμβολαιογραφικά μου ανήκουν τα παραπάνω που ανέφερα, πρέπει να δηλώνω το περαιτέρω υψούν και φορολογικά Παρακαλώ, μπορείτε να με πληροφορήσετε αν πρέπει να δηλώνω το περαιτέρω υψούν που μου ανήκει στην φορολογική μου δήλωση;
  8. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, Για αδιαμόρφωτη και μη ηλεκτροδοτούμενη αποθήκη πρέπει να πληρώσει κανείς ΤΑΠ; Και πώς υπολογίζεται στην περίπτωση αυτή; ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.