Μετάβαση στο περιεχόμενο

Evangelos1

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Evangelos1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε περίπτωση που είναι εκτός του περιγράμματος της άδειας και συνεπώς δηλώνεται σαν υπέρβαση δόμησης, αρκεί μόνο η δήλωση των επιπλέον τετραγωνικών που καταλαμβάνει ο ανελκυστήρας; ( Σε κτήριο κατοικιών )
  2. Σχετικά με το αρχικό ερώτημα, εγώ θα το έβαζα σαν μια παράβαση της κατηγορίας 13, διότι δεν αντιστοιχεί σε καμία απο τις άλλες κατηγορίες.
  3. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που προκύπτουν πολυ φθηνότερα πρόστιμα με τον Ν4014 σε σχέση με τον Ν3843. Πως αντιμετωπίζετε αυτές τις περιπτώσεις όταν: α) Αλλάζει όλη η δήλωση Ν3843 και μεταφέρεται στον νέο νόμο. Υπάρχει συγκεκριμένη διαδικασία που ακολουθείται στην πολεοδομία για την ακύρωση της δήλωσης 3843 ή απλώς δεν το πληρώνει ο πελάτης και αποχαιρετά ενδεχομένως και το παράβολο; β) Όταν συμφέρει να αλλάξει μέρος της δήλωσης 3843, π.χ. μόνο τα υπόγεια να μεταφερθούν στον 4014 και να παραμείνουν οι Η/Υ στον 3843. Σε αυτήν την περίπτωση θα χρειάζεται επαναπροσδιορισμός του αρχικού προστίμου του 3843 αφαιρώντας τα υπόγεια, σας έχει τύχει κάτι τέτοιο και αν ναι πως το αντιμετωπίσατε;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.