Μετάβαση στο περιεχόμενο

Katerina_m

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Katerina_m's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν και καθυστερημένα σου έστειλα στο email την εγκύκλιο!Αν μπορείς ανέβασέ τη στα downloads για να την πάρουν και άλλοι συνάδελφοι. Το προσπαθώ και εγώ αλλά δε ξέρω γιατί δεν μου το περνάει! Ελπίζω να βοηθήσει!
  2. Καλησπέρα σε όλους! Το ερώτημα αυτό το έχω και γω! Έχω δύο τέτοιες υποθέσεις αυτό το καιρό και το έχω αντιμετωπίσει ως εξής:Σύμφωνα με τις διευκρινιστικές εγκυκλίους οικ. 46998/3352/6-8-2007 (ΠΥΚ εκτός σχεδίου) & οικ. 19086/1416/26-3-2007 (ΠΥΚ εντός σχεδίου) δεν απαιτείται Ο.Α. για προσθήκη νέων δεξαμενών. Άρα, αφού δεν βγάζουμε Ο.Α. πώς θα μετρήσει στην κάλυψη ή στην δόμηση? Δεν έχει υπογραφεί καμία από τις άδειες ακόμα αλλά ο υπάλληλος το ξεπέρασε το κομάτι αυτό πατώντας στις εγκυκλίους που προανέφερα.
  3. Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά η απόσταση αυτή που αναφέρετε στο ΦΕΚ 1221/2009 δεν είναι για επιπλεον ασφάλεια κ διευκρίνηση?Δηλαδη, τι εννοώ.. κρατάμε τα 10μ. από τα χαρακτηριστικά στοιχεία του πρατηρίου(κτίρια, αντλίες κ.λ.π.) αλλά επιπλέον σε ακτίνα 5μ. απαγορεύονται κ φρεάτια, λάκκοι κ.λ.π.? Συγνώμη που γίνομαι σχολαστική αλλά στην Νομαρχία μας έχουν ανακληθεί ήδη 3 άδειες και καθόμαστε πλέον και "παραψειρίζουμε την μαϊμού"!
  4. Γεια σας! Προσπαθώ να βρω το άρθρο που αναφέρει την μείωση των αποστάσεων στο μισό (δηλ. 5.0μ.) και το μόνο που βρίσκω είναι ελάχιστη απόσταση 10.0μ.! Η απόσταση αυτή ισχύει και από εγκατάσταση υπαίθριου πλυντηρίου και από βουλκανιζατερ? Επίσης, έχω δύο ερωτήσεις ακόμα. Η υπόγεια δεξαμενή υγραερίου με το στέγαστρο μετράει στην κάλυψη και στην δόμηση? και, μου ζητάει ο υπάλληλος της Δ/νσης Μεταφορών να του προσκομίσω όλες τις Ο.Α. των γειτονικών κτιρίων σε απόσταση 200μ. για να τσεκάρει λέει τα ακριβή τετραγωνικά τους! είναι λογικό αυτό??ακόμα και να ήξερα τα ονόματα των ιδιοκτητών θα πρέπει να ψάχνω αιώνες για να τις βρω από την Πολεοδομία αφού δεν ξέρω χρονολογία έκδοσης! έχει τύχει σε κάποιον κάτι αντίστοιχο? Ευχαριστώ πολύ, προκαταβολικά!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.