Μετάβαση στο περιεχόμενο

Pinelpap

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Σχετιζόμενα Επαγγέλματα
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Καλημερα σε όλους. Κάνουμε αλλαγή χρήσης τριών καταστημάτων σε κατοικία (30 περίπου τμ έκαστο με πατάρι 10 τμ) που βρίσκονται σε ισόγειο πολυκατοικίας του ‘80. Ειμαστε υποχρεωμένοι από τον ΝΟΚ να δημιουργήσουμε προσβάσιμους χώρους ΑΜΕΑ; Κ αν ναι, ποιοι θα ειναι αυτοί ; Καθως τα τετραγωνικά δεν επαρκούν για δημιουργία υπνοδωματίου στο ισόγειο.. Ευχαριστω πολυ,εκ των προτέρων.
  2. ευχαριστω για την άμεση αντίδραση. . Εννοειτε οτι δεν μπορώ να προεκτείνω καθόλου το πατάρι ;;Γιατί το κατάστημα βρίσκεται στο ισόγειο μιας πολυκατοικίας στο κέντρο . Μη κάνεις παράθεση όλο το προηγούμενο κείμενο Didonis
  3. (Έγινε μεταφορά στην ενότητα για ιδιώτες. Didonis) Καλησπερα. Χρειαζομαι πληροφορίες σχετικά Με ένα θέμα που αντιμετωπίζω. Θέλω να ανακαινίσω ένα καταστήμα 49 τμ με πατάρι 11 τμ του οποίου θα κάνουμε αλλαγή χρήσης σε κατοικία κ θέλουμε να μεγαλώσουμε το πατάρι αλλα 10 τμ . Δεν μας καλύπτει η άδεια μικρής κλίμακας προφανως . Χρειαζόμαστε καινούργια οικοδομική άδεια;; Με καινούργια τοπογραφικά κ τροποποίηση σύστασης και σχεδίων της πολυκατοικίας ;; 😢Ακομη κ αν το πατάρι ειναι ανεξάρτητο κ δεν στηρίζεται στον φέροντα οργανισμό του κτιρίου ;; Δεν υπάρχει καποιος τρόπος να αποφύγουμε τα τόσα έξοδα κ την τόσο μεγάλη ταλαιπωρία ;; Θα σας ήμουν ευγνώμων αν με βοηθουσατε .. Ευχαριστώ εκ των προτέρων .!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.