Μετάβαση στο περιεχόμενο

Sebastian23

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Sebastian23

  1. Σας ευχαριστω πολύ για τις άμεσες απάντησεις. Έτσι θα κάνω, ήδη κάλεσα και έκλεισα ραντεβού για αυτοψία και από κει και πέρα ότι βρω. Έχω και άλλη μία περίπτωση...μάλλον έχω πέσει σε 2/2! Το 2ο ΠΕΑ που κληρώθηκα και αποδέχτηκα (δυστυχώς) έχω το εξής παράδοξο. Στην πρώτη επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια, η ιδιοκτήτρια λέει ότι δεν έχει λεφτά να με πληρώσει και ότι ήδη "μας" (?) έχει δώσει πολλά λεφτά και ανάθεμα την στιγμή και την ώρα που μπήκε στο εξοικονομώ... Της εξήγησα όμορφα και ωραία την κατάσταση και την παρότρυνα να επικοινωνήσει με τον συμβουλό της (τον οποίο δεν βρίσκω στο τηλέφωνο!) για να τις λύσει όλες τις απορίες. Τρεις μέρες πέρασαν και δεν έχω δεχθεί κάποια κλήση. Εγώ αν η κατάσταση μείνει ως έχει πως το αντιμετωπίζω; Πλεόν δεν έχει το σύστημα επιλογή απόρριψης, αν περάσουν 15 εργάσιμες και δεν προβώ σε κάποια ενέργεια , απλά χάνω μια ζωή και η ιδιοκτήτρια θα κληρωθεί κάποιον άλλον Ε.Ε;
  2. Καλησπέρα, Έχω κληρωθεί για το πρώτο μου Β ΠΕΑ και αντιμετωπίζω την εξής κατάσταση. Κάλεσα τον ιδιοκτήτη για να συνενοηθούμε για την ημέρα της αυτόψιας και με ενημέρωσε ότι δεν έχει γίνει σχεδόν τίποτα από τις εργασίες που έπρεπε να γίνουν. Πως το αντιμετωπίζω; Έχω ήδη αποδεχθεί στο σύστημα, περιμένω να περάσουν 15 εργάσιμες και δεν καταθέτω τίποτα; Έχει κάποια ζημιά ο ιδιοκτήτης αν δεν αναφέρω τίποτα; Χάνω μία απο τις 10 ζωές μου; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.