Μετάβαση στο περιεχόμενο

tasoskok

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by tasoskok

  1. την ίδια απάντηση πήρα και από την πολεοδομία πάνω - κάτω όποτε πάω για καινούργια άδεια. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!
  2. καλημέρα και απο εμένα, μπορώ να ρωτήσω, αν κάποιος γνωρίζει, αν απαιτείται άδεια εργασιών μικρής κλίμακας ή κανονικής άδειας για βαφή τμήματος πρόσοψης πολυκατοικίας με κρεμαστή σκαλωσιά? θεωρείται κ αυτό ικρίωμα παρότι δεν χρειάζεται να στηθεί κάπου?
  3. γεια σας! Γνωρίζει μήπως κάποιος τι συμβαίνει ακριβώς με τις τελευταίες αλλαγές στους συντελεστές δόμησης εντός του οικισμού της Λητής και με τις αλλαγές στις χρήσεις γής στις γύρω περιοχές? γιατί υπάρχει έντονη κινητικότητα τις τελευταίες εβδομάδες και δεν μπορω να βρω κατι ξεκάθαρο. Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, DOOM
  4. Σε ευχαρίστω πολυ για το link dratsiox ! εχει καποια πραγαμτα απλα ψάχνω εναν πινακα αντιστοιχο αυτού των απλών κοχλιών περίπου. Αν βρω κατι παραπάνω θα ενημερωσω. και πάλι ευχαριστώ!
  5. Καλησπέρα και απο εμένα! Υπαρχει τελικά καποιος τυποποιημένος πίνακας που να αναφέρεται στους διατμητικούς ήλους? γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ κατι?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.