Μετάβαση στο περιεχόμενο

ktirologo

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ktirologo

  1. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει για πιο λόγο μείναν στη διατύπωση του άρθρου 49 παρ. 5 του ΚΦΕ οι συντελεστές? Λέει για το άρθρο 50 αλλα εκεί αναφέρει: "Άρθρο 50. — Τεκμαρτός προσδιορισμός του εισοδήματος Τεκμαρτός προσδιορισμός του εισοδήματος 1. Αν ο υπόχρεος δεν τηρεί τα βιβλία και στοιχεία που ορίζονται από τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων ή αυτά που τηρεί είναι ανεπαρκή ή ανακριβή, το ακαθάριστο και καθαρό εισόδημα προσδιορίζονται τεκμαρτώς . " Δηλαδή αν τα βιβλία μου είναι ανεπαρκή θα βγεί το εισόδημα μου με τους συντελεστές? Και αυτό τι ουσιαστικά σημαίνει?
  2. Δηλαδή αναστέλλονται μόνο αυτά που είχαν ήδη ανασταλεί με την ΠΝΠ. Τα υπόλοιπα (ποσοστό και διαστάσεις ΗΧ, βάθος υπογείου, κλειστοί χώροι στάθμευσης) ? Έχει κανείς πληροφορίες για το τι πρόκειται να γίνει?
  3. Προσωπικά πιστεύω ότι αν θέλουν από τον ΟΑΕΔ (κεντρική διοίκηση) μπορούν να λύσουν το πρόβλημα με την έναρξη πριν τις 02/01/09 με την υπαγωγή στο πρόγραμμα νέας εταιρίας ΟΕ ή Ε.Ε. (έναρξη μετά τις 02/01/09) όπου ο υποψήφιος στο πρόγραμμα να έχει κάνει πριν διακοπή της ατομικής με την αιτιολογία ότι δεν έχει κέρδη (περίπτωση που δεν έχει κοπεί κανένα παραστατικό) ή και χωρίς δικαιολογία. Το θέμα είναι όμως να γίνει επίσημη διευκρίνηση από πλευράς ΟΑΕΔ έτσι ώστε να μην γίνουν άσκοπες ενέργειες (διακοπή ατομικής και σύσταση νέας ΟΕ). Σε κάθε περίπτωση είναι εντελώς άδικο να μην έχουν δικαίωμα ενίσχυσης άτομα που έκαναν έναρξη το β εξάμηνο του 2008 ειδικά αν δεν έχουν εισοδήματα και ακόμη χειρότερα αν είναι άνεργοι (αλλά με έναρξη επαγγέλματος - επιχείρησης).
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.