Μετάβαση στο περιεχόμενο

CYBERSYMEON

Members
  • Περιεχόμενα

    78
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

File Comments δημοσιεύτηκε από CYBERSYMEON

  1. Μα πόσο άχρηστοι είναι πια; ¨Ηθελα να ξερα γιατί μας ζητάνε τους κωδικούς Taxisnet αφού πάλι θα πρέπει να τα καταχωρήσουμε όλα από την αρχή! Ακόμα και όσα γράφουμε στο ΠΕΑ θα πρέπει να τα ξαναγράψουμε στην αίτηση. Πάλι στοιχεία, πάλι ΑΦΜ, ΤΚ, κτλ... μέχρι και ΑΤΑΚ!!! Δηλαδή, έλεος! Μια γραμμή κώδικα είναι ρε! Θα άνοιγε ένα scroll down menu του Ε9 και θα επέλεγες το ακίνητο. ΜΠΟΥΜ! Έτοιμα όλα τα στοιχεία. Αλλά όχι! Πρέπει όλα να γίνοουν από την αρχή. Μέχρι και το κατάστημα τράπεζας θα ψάχνουμε να βρούμε από όλες τις τράπεζες και τα υποκαταστήματα τους. 

    Σημειωτέον, το πρόγραμμα είναι προσφορά της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών. Φανταστείτε δηλαδή να το είχαν κάνει δημόσιοι υπάλληλοι. Θα μας ζητούσαν το ΑΜΚΑ και ασφαλιστική ενημερότητα...

  2. Απλό και εύχρηστο πρόγραμμα για την συνένωση των δύο αρχείων ΠΕΑ που εξάγει το buildingcert.

    Μια μόνο παρατήρηση:

    Μπορεί να αφαιρεθεί το υδατογράφημα το κάτω μέρος της σελιδας "pdf4ml. Evaluation copy Κλπ κλπ....." ?

     

    Κατανοώ ότι είναι δωρεάν το πρόγραμμα αλλά το υδατογράφημα το καθιστά λιγότερο χρήσιμο ειδικά όταν πρέπει να εκτυπώσουμε τα συνενωμένα pdfs

  3. Μην τους κακομαθαίνετε! Στην επαρχία δεν πληρώνουμε καθόλου στον συμβολαιογράφο για αντίγραφα που θα πάρουμε από τα συνημμένα του συμβολαίου. Αν τύχουμε σε ιδιότροπο, τότε στέλνουμε τον ιδιοκτήτη να μας τα φέρει. Χωρίς φυσικά να πληρώσει. Εννοείται πως το κόστος της φωτοτυπίας το επιβαρυνόμαστε εμείς. Απλώς στα πλαίσια της συναδερφικής - επαγγελματικής αλληλεγγύης, βοηθά ο ένας τον άλλον. Αν για παράδειγμα, γνωρίζουμε πως συνάδερφος προχώρησε σε τακτοποίηση Ν.4178 σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, που μας ενδιαφέρει για άλλη τακτοποίηση, τότε παίρνουμε τα αντίγραφα σχεδίων από αυτόν.
    Ας λειτουργούμε συναδερφικά στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας.

    • Upvote 4
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.