Μετάβαση στο περιεχόμενο

preki

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Αττική
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός

preki's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Rou,απ' τη στιγμή που έχεις βεβαίωση απώλειας καταστροφής αν θες μια γνώμη ακόμα αγόρασέ το,έχει και ωραία παραλία εκεί. Τι κι αν ήταν πλυσταριό? Βγάλε τη σκάφη και βάλε κρεββάτι αν αυτό ειναι το πρόβλημα!! Εγώ αλλού στέκομαι..κάτι που δεν έθιξες..τι γίνεται με τα στατικά? Το '66-'70 αν δεν κάνω λάθος ο αντισεισμικός συντελεστής ήταν 0.04!! Βάζανε 7 τσέρκια και 4 σίδερα σε κάθε κολώνα. Καλοπροαίρετη συμβουλή, τσέκαρε τα στατικά.
  2. Καλή η θάλασσα, αλλά και το βουνό έχει την χάρη του. Ειδικά τώρα το καλοκαίρι σε κάτι πανηγύρια στα ορεινά της Καρδίτσας (στα ισιώματα), ζεις live την παράδοση σε όλο της το μεγαλείο.
  3. Agior σωστός.Το τρικοβέρτο υπάρχει στα βαριά οχήματα όπως φορτωτές (λαστιχοφόρους και μη), ερπυστριοφόρα κ.λ.π. Για να καταλάβουν κι όσοι δεν το γνωρίζουν με απλά λόγια ένας φορτωτής αποτελείται από τη μηχανή που δίνει κίνηση στο σασμάν κι αυτό με τη σειρά του στο τρικοβέρτο. Κι αν δεν απατώμαι το χρησιμοποίησε πρώτη η caterpillar.
  4. Chrisven,εάν το βλέπετε έτσι το δέχομαι.Πάντως για να δικαιολογηθώ, το πήγα ιεραρχικά, αφού πρώτα έμαθα να δουλεύω στην οικοδομή κοντά στον πατέρα μου και μετά πήρα το πτυχίο. Kosmel,αυτό που έχω να πω είναι πως για το συμφέρον της οικοδομής εμείς οι μηχανικοί πρέπει να συνεργαζόμαστε με τη μαστοράντζα και όχι να γελάμε μαζί τους,τότε δημιουργούμε ένταση. Σε προηγούμενο σχόλιο ειπώθηκε πως αν ξέρανε καλά ελληνικά θα κάνανε καλύτερη δουλειά. Για ποιά ελληνικά μιλάμε όταν εμείς οι μηχανικοί χρησιμοποιούμε λέξεις όπως "cours d'anglais ή living room"? Ή μήπως αυτά είναι ελληνικά και δεν τα έχω μάθει εγώ?
  5. tpanag, μία ήταν η σχολή αυτή, είχε ανοίξει για μένα κι όταν αποφοίτησα έκλεισε. Σε κάλυψα ή να συνεχίσω? Θέσε μου απορίες.
  6. Ωραία η ιδέα της στήλης,αλλά δυστυχώς έτυχε να είμαι η πρώτη που ενοχλήθηκε. Zavi,θεωρώ το σχόλιό σου μικρές κακίες και έλλειψη εμπειρίας στο γιαπί.
  7. Καλησπέρα.Είμαι νέο μέλος και είναι το πρώτο μου σχόλιο (οπότε καταννόηση σε τυχόν λάθη!).Θα ήθελα να ενθαρύνω την Veronica λέγοντας πως έχω καθαρίσει γιαπί με αθλητικά παπούτσια αλλά έχω πάει και πολεοδομία με τακούνι.Να συνεχίσεις,ο ελιγμός είναι στην γυναικεία φύση και σ' αυτή τη δουλειά χρειάζεται.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.