Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

joan.kosm

Members
  • Περιεχόμενα

    12
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    xania
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

joan.kosm's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Για τα οικοπεδα αυτο ισχυει, για το συγκεκριμενο ομως υπαρχει μεσα παλια οικεια. σε αυτες τις περιπτωσεις δεν το κοιτανε.
  2. Να κανω κ γω μια ερωτηση. Απο οτι ξερω η αδεια κατεδαφισης εχει διαρκεια 6 μηνες? Παραταση μπορει να παρει?
  3. ναι δεν εχει συμφωνα με τα ελληνικα προτυπα. Παντως μπορεις να φτιαξεις δικα σου που να ενημερωνονται αυτοματα. Το ειχα κανει παλιοτερα στον παλιο μου υπολογιστη (ο οποιος καικε σε μια διακοπη ρευματος) και δεν εχω κατσει το τα ξαναφτιαξω απο τοτε. Καθομαι και τα κανω ενα ενα... Το φτιαχνεις απο εκει που φτιαχνεις τις ταμπελες αλλα δεν θυμαμαι πως γινεται ακριβως.
  4. Καλημέρα!! Μήπως ξέρει κανείς πως μπορώ να κανω εμβαδομέτρηση τοπογραφικού με πινακι συντεταγμένων? (όπως για πχ το cadware)
  5. Τα εχω κανει ολα αυτα... και το μηχανιμα ειναι καινουργιο και η καρτα γραφικων αρκετα καλη. δεν το κανει σε ολα τα project ομως. Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι το παθαινει πιο συχνα οταν εχω διαφορετικα επιπεδα στα αρχεια που ανοιγω. Για πχ αν εχω υπογειο απο το -3 μεχρι το 0. Και το ανοιξω συγχρονως με τον οροφο που εχει επιπεδα 0 με 3μ. Τοτε χανει το μοντελο. Αν κλεισω το προγραμμα και το ξανανοιξω το εμφανιζει μια χαρα.
  6. ωραια μακαρι να τα εχουν διορθωσει, γιατι ας πουμε αυτο με τα καγκελα ηταν πολυ σπαστικο στη χρηση. Ερωτηση : εσας οταν εχετε ανοιχτα πολλα αρχεια σας χανει το μοντελο??
  7. Κριμα και χαρηκα... δεν το εχω αγορασει ακομα. Τωρα χρησιμοποιω την ελληνικη εκδοση, δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα γιατι ηδη ξερω τις εντολες απο την αγγλικη, οποτε μου ειναι ευκολο . Τιμη δεν θυμαμαι
  8. γεια σας και απο μενα!!! Χρησιμοποιω και εγω το allplan εδω και μια 5ετια. ειναι πολυ καλο αν και κατα διαστηματα τρωει κολληματα.... εχει δει κανεις το 2011???????? terry και συ απο χανια? χρησιμοποιεις το allplan ετσι??? Επιτελους!!! νομιζα οτι ημουν η μονη στα χανια...
  9. εγω ειμαι τεχνολογος. ρωτησα στον οαεδ κ μου ειπαν οτι φετος δεν μας παιρνουν στους επιστιμονες
  10. Γεια σας! Εχει κανεις ιδεα τι γινεται με αυτο το προγραμμα? Και αν οι μηχανικοι μπαινουμε?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.