Μετάβαση στο περιεχόμενο

ppeness

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by ppeness

  1. Ιάσωνα σ' ευχαριστώ. Την ανάθεση να την έχει κανει ενας από αυτούς που πληρεί τις προυποθέσεις και οι υπόλοιοι να των εξουσιοδοτούν?
  2. Ιασωνα , καταρχην σ' ευχαριστω για την απάντηση. Μήπως ειναι καλύτερα να κάνω δυο φύλλα καταγραφής για την κάθε παράβαση που έχει το καθε διαμέρισμα και στο ένα να βάζω το 75% των μ2 τις αυθαιρεσίας με κυρια και μοναδική κατοικία και στο αλλο το 25% με αλλη κατοικία?
  3. Συναδερφοι θα ηθελα την αποψη σας για το παρακατω θεμα. 4 αδερφια κληρονομουν 3 διαμερισματα 56μ2 το καθενα εξαδιαιρετου απο την μητερα τους. Γινεται η αποδοχη κληρονομιας και θέλουν να τα χωρισουν. Εχουν αυθαιρεσίες για τακτοποιηση τα διαμερισματα. Οι 3 από τους 4 δεν εχουν τιποτα αλλο στο ονομα τους . Στις ξεχωριστες δηλώσεις των διαμερισματων (υπαρχει συσταση οριζοντιου) μπορει να μπει κυρια και μοναδική κατοικία? (Μόνο η μια αδερφη δεν πληρή τις προυποθέσεις λόγω του αντρα της) Σηλειωτέον οι 2 από τα αδερφια μένουν στα 2 από τα διαμερισματα από την αρχη του κτιστικε η πολυκατοικια. Ευχαριστώ
  4. Συνάδερφοι , κανενα νέο για το θεμα έχουμε? πως θα γινεται η διαδικασία?
  5. Καλησπέρα συνάδελφοι. Εχω ενα δυοροφο κτιριο (ισογειο - οροφος) . Το ισογειο εχει αδεια το 1962 και ο οροφος το 1982. Στην προσθηκη του ορόφου (105 μ2) , στο ΔΚ λεει για μια θεση σταθμευσης στο ισογειο και την δειχνει στην κάτοψη του ισογειου σε μια κρεβατοκάμαρα στο ισογειο. Προφανως και η θεση στο ισογειο δεν εχει φτιαχτεί. τι γινεται τωρα που θελω να κάνω αλλαγές στην διαρυθμιση του α οροφου και να τα κάνω 2 διαμερισματα και θελω να βγάλω άδεια? τι δειχνω στο ισόγειο? (λογικα θα μου ζητήσουν τα εγκεκριμένα σχεδια και των δυο αδειών)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.