Μετάβαση στο περιεχόμενο

NPAPAL

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by NPAPAL

  1. Καλημερα συναδελφοι.Εχω ενα ερωτημα.Η χρηση της ενιαμετρης λωριδας πρεπει να ξεκιναει απο την οικοδομικη γραμμη ή μπορω να κανω οπισθοχωρηση απο την Ο.Γ. για να βαλω ενα εξωστη π.χ. 1,00 μ. και στη συνεχεια να προσπαθω να εξασφαλισω κτιριο 9,00 μ. μπαινοντας στο Δ ή δ απο το πισω οριο?
  2. Καλησπερα.Η καταργηση του τεκμηριου αυτοπαραδοσης, τι σημαινει τελικα? Οτι καταργειται η τετραετια μετα την αποπερατωση της οικοδομης και γινεται η αυτοπαραδοση οποτε θελομε? Οταν θα γινει αυτοπαραδοση π.χ. μετα απο 6,7,8...χρονια απο την αποπερατωση ενος απουλητου διαμερισματος με σκοπο να το μισθωσω θα πρεπει να πληρωσω το ΦΠΑ που του αναλογει? Εν τω μεταξυ θα το εχω στη πλατη μου (εφ'οσον δεν εχει γινει αυτοπαραδοση διοτι δεν εχω να πληρωσω ΦΠΑ) με συνεπεια η εν λογω εγκατασταση(υποκαταστημα) να μην εχει κλεισει φορολογικα και να υποκειμαι καθε χρονο γι'αυτο το υποκαταστημα τελος επιτηδευματος?
  3. Συναδελφοι σ'ενα αντιστοιχο θεμα τι κανομε? Στην αδεια οικοδομης προβλεπεται (λογω ΕΠΑΕ κλπ) υποχρεωτικη στεγη η οποια δεν εχει υλοποιηθει. Εχει κατασκευασθει μονο η πλακα(επιπεδη) χωρις να κατασκευασθει επανω απο αυτη η κεραμοσκεπης.Πως υπολογιζομε το προστιμο?Με αναλυτικο προυπολογισμο μιας κατασκευης που προβλεποταν στην αδεια και δεν εχει υλοποιηθει?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.