Μετάβαση στο περιεχόμενο

GeorgeDel

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

GeorgeDel's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. έχει δυο μελλοντικούς ορόφους μπορω δηλαδη να τους βάλω απο 100χιλ και να μοιρασω τα υπόλοιπα? ο σδ θα εξαντληθει όταν θα γίνουν οι μελλοντικοί.
  2. Καλημέρα ,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση: πως ακριβώς υπολογίζεται η αναλογια οικοπέδου σε χιλιοστα?? έχω για παράδειγμα εμβαδόν 77,03μ2 και συνολική εμβαδόν 393,56μ2 και εμβαδόν οικοπέδου 211,22μ2. αν μπορείτε να με βοηθήσετε! ευχαριστω εκ των προτέρων
  3. Καλησπέρα σας, δεν ξέρω εαν έβαλα σωστά το τόπικ. Θα ήθελα να ρωτήσω έχω ένα ακίνητο το οποίο είναι προ 50 και στο οποίο μετα τον σεισμό κρίθηκε (κόκκινο), οι ιδιοκτήτες χωρίς άδεια έκαναν επισκευές στο κτήριο και εκτός αυτού κάνανε και δύο δωμάτια αυθαίρετα. Θα ήθελα να ρωτήσω τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. και ζητώ συγνώμη εαν δεν εισαι σωστά εδω το τοπικ
  4. Καλησπέρα σας, έχω ένα πρόβλημα σε ένα σχέδιο ΑutoCAD το οποίο προσπαθώ να ανοίξω και μόλις πάει να φορτώσει μου γράφει στην μπάρα κάτω invalid layout objects found, resetting all layout defaults. και βγάζει εικονίδιο που λέει INTERNAL ERROR : !dblayoti.cpp@97: eFilerError και έχει μόνο ok. Μόλις πατήσω οκ κλείνει το AutoCAD kai ανοίγει σελίδα για να κάνω send στην Autodesk. τι μπορώ να κάνω για να το λύσω. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.