Μετάβαση στο περιεχόμενο

λεο

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

λεο's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αλλος ένας πολύξερος ιδιοκτήτης...εξήγησε του πως δεν έχει κανενα νόημα αυτό που ζητάει
  2. το σωστότερο όλων,ειναι απο την περιβάλλουσα των εντατικών μεγεθών... υπολογίζεις ακριβώς το μήκος των πρόσθετων ράβδων όπου απαιτείται+το μήκος αγκύρωσης
  3. συνάδελφε kane η απάντηση στο 1ο ερώτημα,είναι να κάνεις κοινοπραξία με κάποιον συνάδελφο που έχει κατηγορία οικοδομικών... όσο για το δεύτερο,ισχύει οτι σου είπαν οι συνάδελφοι παραπάνω...
  4. απο το Ηράκλειο...ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί οι καθηγητές οι "δάσκαλοι" οπως τους αποκαλώ...γιατι υπάρχουν και οι άλλοι που αναρωτιέσαι οχι που βρήκαν το διδακτορικό αλλα το δίπλωμα!ολα αυτά για να μην βγαίνουμε και εκτός θέματος τα γράφω για να τονίσω οτι:το να είσαι μηχανικός πέρα απο τις γνώσεις ειναι και θέμα χαρακτήρα-προσωπικότητας.Αυτη τη στιγμή τα τει εχουν ένα παρα πολύ καλο πρόγραμμα σπουδών και προσφέρουν γνώσεις που αν τις αξιοποιήσεις σωστά γίνεσαι Μηχανικός και όχι εργοδηγός όπως μερικοί θέλουν να περάσουν!Το αν κάποιος είναι μηχανικός θα το κρίνουν τα έργα του κ όχι τα χαρτιά του!Ας ξεμπλοκάρει επιτέλους το θέμα τον επαγγελματικών δικαιωμάτων... Υ.Γ. Spy το avatar σου ειναι όλα τα λεφτά!ο τελευταίος δίσκος ήταν φοβερός!!!
  5. προφανώς και ειναι έτσι τα πραγματα...ανέφερα τα παραπάνω προγράμματα εντελώς ενημερωτικά προς τους παλαιότερους συναδέλφους λογω της κουβέντας που είχαν!Proteas & Apostol εύχαριστώ πολύ για την υπόδειξη του σωστού αλλά δεν δήλωσα "χειρηστής προγραμμάτων"
  6. Σαν πολύ νεότερος απόφοιτος( 1 χρόνο), εντελώς ενημερωτικά στο τμήμα που αποφοίτησα διδάχτηκα autocad,archicad,olostatika,stereostatika,betonexpress,4M(θερμομόνωση),faidra, steel(απο φέτος νομίζω) κλπ παρατρεχάμενα προγραμματάκια επίλυσης στατικών φορέων...φυσικά η επίλυση με το χέρι παραμένει σταθερή αξία!
  7. ρίξε μια ματιά και στο "Εθνικό κείμενο εφαρμογής για τον ΕC6" του υπεχωδε.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.