Μετάβαση στο περιεχόμενο

FONT

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by FONT

  1. Το υπόγειο που δεν φαίνεται στην άδεια αλλά ούτε και στη σύσταση οριζόντιας ιδιοκτησίας , πώς δηλώνεται στην περίπτωση που υπάρχουν στο κτίριο 2 διαμερίσματα με ξεχωριστούς ιδιοκτήτες ? 1] με ξεχωριστή δήλωση ? αν ναί το δηλώνουν και οι 2 ιδιοκτήτες σαν συνιδιοκτήτες η' μπορεί να το δηλώσει και ο ένας μόνος του ? 2] μπορεί να δηλωθεί απο τον ιδιοκτήτη του ενός διαμερίσματος στην δήλωση που κάνει για κάποια υπέρβαση του διαμερίσματος με ξεχωριστό φύλλο καταγραφής για το υπόγειο ?
  2. Χώρος αποθήκης που ρυθμίστηκε με ν. 3843 για αλλαγή χρήσης και τμήμα παραβιάζει την πλάγια απόσταση Δ θεωρήται τακτοποιημένος η' θα πρέπει να ρυθμιστεί με τον 4014 το τμήμα που βρίσκεται μέσα στο Δ? Τί γίνεται με το πρόστιμο που πληρώθηκε ? συμψηφίζεται?
  3. Ο Ν. 4014 καταργεί την μέχρι τώρα διαδικασία για τα πρό 83 δηλ. την εξαίρεση απο κατεδάφιση και το μικρό πρόστιμο πού επιβάλετο δηλ. το διπλάσιο της ειδικής εισφοράς ? Εάν ένα κτίριο πρό του 83 δηλαδή δέν τακτοποιηθεί σήμερα και θελήσει κάποιος να το νομιμοποιήσει μετέπειτα θα επιβληθούν τα πρόστιμα 30% ανέγερσης και 5% διατήρησης ?
  4. δηλαδή εαν για την αυθαίρετη κατασκευή, δηλωθεί και πληρωθεί το παράβολο, εκδίδεται οικοδομική άδεια νομιμοποίησης [εντός τριετίας] χωρίς να πληρωθεί το ειδικό πρόστιμο που αντιστοιχεί σε αυτή βάσει του Ν.4014 και χωρίς να πληρωθούν προστίματα ανέγερσης και διατήρησης , προστίματα ΙΚΑ κ.τ.λ. ? αυτό ισχύει προφανώς για τις κατασκευές οπου υπάρχει υπόλειπο Σ.Δ. και δεν παραβιάζουν τις πολεοδομικές διατάξεις . εμπίπτουν στο παραπάνω άρθρο οι μικροπαραβάσεις του αρθρου 9 ν. 1512/85 ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.