Μετάβαση στο περιεχόμενο

pastelor

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by pastelor

  1. Καλησπέρα και απο εμένα. Ειμαι Μηχανολογος Τ.Ε και παρακολούθησα ενα σεμινάριο στα μέσα Μαϊου για ενεργειακές επιθεωρησεις σε μια εταιρία σεμιναρίων.Εκεί μάθαμε πως να κάνουμε ενεργειακές μελέτες με την χρήση του EPA NR προγράμματος. Όσο αφορά τα διαδικαστικά για να γίνει καποιος επιθεωρητής ΔΕΝ ήξεραν κάτι εκτός του ότι είχε επικυρωθεί ο ΚΕΝΑΚ και τίποτα άλλο.Με τον σταυρό στο χέρι δηλαδή... Προσπαθώ και εγώ να βγάλω μια άκρη και το βασικότερο απο πού να κάνω την αρχή αλλά βλέπω ότι όταν θα βρώ την άκρη θα είναι πλέον <<κορεσμένο>> το αντικείμενο... Ξέρετε αυτό το κομάτι ειναι μια πολύ καλή περίπτωση για όλους εμάς που δεν έχουμε προϋπηρεσία για να κάνουμε μια αρχή πάνω σε αυτό που σπουδάσαμε, αλλά μάλλον παλι άδικα χαλάσαμε την ζαχαρένια μας παλι... Εύχομαι όλοι οι νέοι να βρούμε τον δρόμο μας και να πάμε μόνο μπροστά χωρίς να πρέπει να παρουμε κάποιο <<τηλέφωνο>> παρά μόνο με την αξία μας και την όρεξη μας για δουλειά. Αν έχω κάποιο νεότερο θα το ποστάρω αμέσως.
  2. Συγγνώμη ρε παιδιά δηλαδή γιατί θα τρελαθώ...αν παρέχω υπηρεσία σε ενα οργανομένο γραφείο και τους κόβω καθε μήνα 1.000 ευρώ τα 600 (60%) θα μου τα πέρνει η εφορία???Η το 60% ισχυει για μεμονομένο έργο?
  3. Καλησπέρα και απο μένα. Αν έχεις λίγο χρόνο δοκίμασε και το πρόγραμμα της Ti-soft. Μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το δοκιμαστικό πρόγραμμα.Το κατέβασα και ειναι πραγματικά αξιόλογο.Βέβαια δεν έχω κάποια μεγάλη εμπειρία στις μελέτες,αλλα αυτος ειναι ο σκοπός. Προσπαθώ να βρώ δουλειά σε κάποιο τεχνικό γραφείο αλλά δεν βρίσκω πραγματικά τίποτα είτε στο μελετιτικό κομάτι είτε στο κατασκευαστικό,μια απο τα ίδια.(Είμαι Τ.Ε. ΤΕΙ Πειραιά)
  4. Δοκιμασες αντικραδασμικα, μιπως ο θορυβος ειναι κτυπογενεις?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.