Μετάβαση στο περιεχόμενο

eirinika

Members
  • Περιεχόμενα

    44
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eirinika's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. καλημέρα σας,θα ήθελα να μάθω ΤΖ για τακτοποίηση με Ν.4495, για Χαλκίδα συντεταγμένες: Χ:462388, Ψ:4257356. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλησπέρα!Θα ήθελα τιμή ζώνης για τακτοποίηση με Ν.4495/17 για οδό Βαλτινών 53-57, Γκύζη, Χ: 477742, Ψ: 4204699 ...ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. Καλησπέρα!Θα ήθελα τιμή ζώνης για τακτοποίηση με Ν.4495/17 για τη θέση στο Αγρίνιο με συντεταγμένες: χ:275271,ψ:4278964. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Καλησπέρα!Θα ήθελα Τ.Ζ. για τη θέση με συντεταγμένες χ:464617,ψ:4256627 στη Χαλκίδα, επί της οδού Σταμούλη, για ένταξη στο Ν.4495/17.Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  5. Καλημέρα!Θα ήθελα να μου πείτε Τ.Ζ. για ένταξη στο Ν.4495, για το οικόπεδο στην Χαλκίδα, στη θέση με συντεταγμένες: χ: 465012, ψ:4257601 με πρόσωπο επί της οδου Κατσικογιάννη. ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  6. Καλημέρα!Θα ήθελα να μου πείτε Τ.Ζ. για ένταξη στο Ν.4495, για το οικόπεδο στην Χαλκίδα, στη θέση με συντεταγμένες: χ: 464680, ψ:4256761 ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  7. Καλησπέρα, θα ήθελα την ΤΖ στην οδό Γιαννίτση Χαλκίδα, με χ:464859 και ψ:4257468, ευχαριστώ εκ των προτέρων
  8. εμένα στην τοπική αρχαιολογία, για περίπτωση αυθαιρέτου κατ.5 μου είπαν ότι αφού στείλουν τα δικαιολογητικά κ την αίτησή μου στο τοπικό κ αφού αυτό γνωμοδοτήσει θα πρέπει να ζητήσω κ έγκριση από ΣΑ...ζήσε μαη μου δηλ...
  9. ¨Εκανα ερώτημα στο ΤΕΕ για περίπτωση αρχαιολογικού τόπου και μου απάντησαν ότι επιλέγεις το "εντός παραδοσιακού οικισμού/τμήματος πόλης/προστατευόμενη περιοχή ΜΕ επιτροπή" και μετά δε σε αφήνει να το πας σε υπαγωγή μέχρι να γνωμοδοτήσει το ΥΠΠΟ οπότε και ανεβάζεις στα αρχεία την απόφασή τους και συνεχίζεις.
  10. Αυτή την απορία έχω κ εγώ....έστειλα κ mail σήμερα στο TEE και περιμένω...Δε θαταν κ άσχημα να μας διευκρινίσουν κάπως τι θέλουν!!!
  11. Καλησπέρα, θα ήθελα, αν είναι δυνατόν, να μου πείτε την Τ.Ζ. για την θέση με συντεταγμένες χ:467737 ψ:4260745 οδός Γερανίων στη Χαλκίδα. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  12. Καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου πείτε Τ.Ζ. για οικόπεδο Κρήτης και Άνδρου, Χαλκίδα, χ:466996 ψ:4258080; ευχαριστώ
  13. Πώς θα γίνει σύσταση καθέτων σε 3 Ο.Τ.;....Μα ακριβώς επειδή υπάρχει συννενόηση μεταξύ τους, και συμφωνούν οι ίδιοι σε ποια Ο.Τ. θα μπει ο καθένας.Στο τέλος, όλοι οι συνιδιοκτήτες, έχουν το ίδιο ποσοστό επί της αρχικής ιδιοκτησίας!Μπορεί στο ένα Ο.Τ. οι δύο να έχουν από 50% της ιδιοκτησίας σε αυτό το Ο.Τ., αλλά στο σύνολο των κομματιών και στα 3 Ο.Τ. έχουν το ποσοστό που τους αναλογεί, βάσει τίτλων! Συγγνώμη που επιμένω, αλλά ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω γιατί αυτό που λέω δεν γίνεται!Το ίδιο κάνει και το σχέδιο πόλης, μόνο που τους μοιράζει όλους και στα 3 Ο.Τ. Μάλλον κάτι μου ξεφεύγει από τη νομοθεσία....ευχαριστώ για την απάντηση πάντως!
  14. Δεν ξέρω αν έγινε ακριβώς σαφές αυτό που λέω....η πρόθεσή μου δεν είναι να δώσω αυτοτελείς ιδιοκτησίες στον καθένα...Εγώ στην διόρθωση που κάνω, δίνω το ποσοστό που αντιστοιχεί στον καθένα, επί της αρχικής ιδιοκτησίας, αλλά δεν τους βάζω όλους και στα 3 Ο.Τ. που δημιουργεί το σχέδιο πόλης, γιατί μετά, για τις μεταβιβάσεις των ποσοστών, γίνεται χαμός...Βάζω πχ, τους 6 στο 1 Ο.Τ., τους 2 στο άλλο Ο.Τ. και τους άλλους 2 στο άλλο Ο.Τ...., αλλά με τα ποσοστά που τους αναλογούν επί της αρχικής ιδιοκτησίας, όπως είπα!Ο σκοπός μου είναι, όταν θα γίνει η διορθωτική, να κάνουν μεταβιβάσεις ποσοστών, όπως λέτε, αλλά με λιγότερες μεταβιβάσεις και εκ των υστέρων σύσταση καθέτων! Η διαφωνία μου με το σχέδιο πόλης, είναι ότι δεν δέχονται να μην μπουν όλοι, με τα ποσοστά τους δηλαδή, σε όλα Ο.Τ...και δεν καταλαβαίνω από πού προκύπτει αυτό!ευχαριστώ όλους παντως και για το χρόνο και για τις απαντήσεις σας!
  15. Καλημέρα σας και καλό μήνα! Έχω την εξής περίπτωση και θα ήθελα μια γνώμη από κάποιον που ξέρει περισσότερα από μένα.... Έχω μια περίπτωση ενός γηπέδου που ανήκει σε 10 συνιδιοκτήτες. Αυτό ήταν αρχικά εκτός σχεδίου και εκ των υστέρων μπήκε στο σχέδιο πόλης ως εξής: μετά τις απαραίτητες ρυμοτομήσεις, η αρχική ιδιοκτησία μοιράστηκε σε 3 Ο.Τ. Η Πράξη Εφαρμογής λοιπόν, έδωσε τα ποσοστά των ιδιοκτητών (βάσει των συμβολαίων που είχαν και των δηλώσεων ιδιοκτησίας που κάνανε) μια χαρά, αλλά τους έβαλε όλους και στα 3 Ο.Τ., κι αυτό δυσχεραίνει πάρα πολύ την αξιοποίηση του μεριδίου του καθενός....θα πρέπει να γίνουν συνεχείς αλληλομεταβιβάσεις, μέχρι να αποκτήσει κάποιος ένα αξιοποιήσιμο κομμάτι σε κάθε Ο.Τ. Τέλοσπάντων, να μη σας κουράζω με λεπτομέρειες....εγώ έκανα μια συνεννόηση με όλους και έκανα μια διόρθωση στην πράξη, έτσι ώστε να μην είναι όλοι σε όλα τα Ο.Τ. και να γίνουν λιγότερες μεταβιβάσεις μετά την διόρθωση της πράξης. Από το σχέδιο πόλης όμως, δεν το δέχτηκαν αυτό, μου είπαν ότι θα πρέπει όλοι να έχουν μερίδιο σε όλα τα Ο.Τ.!Κι εγώ ρωτάω....από πού προκύπτει αυτό;....λέει κάτι ο 1337 και μου ξεφεύγει;.... . Από τη στιγμή που ο καθένας έχει τα ποσοστά που του αναλογούν, γιατί θα πρέπει να μοιράζονται αυτά σε χίλια κομμάτια ;(υπάρχει μια εξήγηση βέβαια....για να εισπράττει μερίδιο το κράτος από τις συνεχείς μεταβιβάσεις...αλλά τέτοιες ώρες,τέτοια λόγια! ) Αν έχει κανείς καμιά ιδέα να με διαφωτίσει, τον ευχαριστώ εκ των προτέρων!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.