Μετάβαση στο περιεχόμενο

evarchitect

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    goudi city
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

evarchitect's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. με συγχωρείς. ναι θέλει να μεταβιβασει ένα από τα 20 διαμερίσματα. Δεν είναι ιδιοκτήτης της πολυκατοικίας, απλά πριν από 34 χρόνια αγόρασε ένα διαμέρισμα, η εταιρεία που το κατασκεύασε έκλεισε πριν από 25 χρόνια και οι οικοπεδούχοι δεν υπάρχουν, αρα δεν υπάρχει κανένας τρόπος να βρεθούν σχέδια. Μου φαντάζει παλαβό να ξανασχεδιάσω μια τεράστια πολυκατοικία.και το περίγραμμα στο στέλεχος είναι ίδιο και όλα συμπίπτουν με εξάιρεση ότι τα σχέδια δεν έχουν την σφραγίδα της πολεοδομιας. Εκανα το γύρο της πολυκατοικίας και δεν είδα πουθενα κλειστά μπαλκόνια (ημιυπαίθριοι δεν υπήρχαν).. και ποιος θα πληρώσει αυτή την τεράστια ανασύσταση και γιατί ή μηπως οι 20ιδιοκτήτες θα μοιραστούν το κόστος???( ανέκδοτο) εδώ δεν συμφωνούν για το πετρέλαιο. Ακο΄μα και να γίνει μερική ανασύσταση πρέπει να γίνει διάγραμμα κάλυψης πως θα γίνει αυτό...και όλα αυτά για να μεταβιβαστεί ένα καθόλα νόμιμο διαμέρισμα (απ τα λίγα σε αυτη τη χώρα)
  2. Σε πολυκατοικία του 78 ο ιδιοκτητης που παραδίδει το στέλεχος και τα σχέδια που βρίσκονται στα συμβόλαια (κατοψη-τοπογραφικό) και η πολεοδομία Περισσού βεβαιωση για την απώλεια του φακέλου. Η πολυκατοικία έχει 20 διαμερίσματα...(αρα η ανασύσταση μοιάζει με ανέκδοτο) τι κανουμε???? δίνουμε βεβαιωση.. ( τα σχέδια του συμβολαιογράφου ακολουθούνται 100% στην κατασκευή. Καμία ιδέα?? Ανασύσταση?? ή βεβαίωση και ο θεός βοηθός?
  3. καλημέρα συνάδελφοι ξέρει κανεις ποτε πρεπει να περασει μια δηλωση απο την αρχική υποβολή ( δηλαδη πληρωμενο το παραβολο και η πρωτη δοση) εαν εχει κατατεθει 20 φεβρουαριου και εαν εχει κατατεθεί 15 δεκεμβριου.. Αν δεν ανεβουν τα σχεδια πως θα πατησουμε οριστική υποβολη?
  4. Συνάδελφοι εχω μια περίπτωση με δύο μεζονετες (με άδεια για 2 κατοικίες) οι οποιες χρησιμοποιούνται σαν μία από τον ιδιοκτήτη(έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη) με 1.ξεμπαζωμενα υπόγεια που έχουν γίνει (ανεξάρτητες )κατοικίες σε σχέση με τα ισόγεια , 2.διωροφα κενά που έχουν παταρωθεί στους ορόφους 3. Παράνομο λεβητοστάσιο & αποθήκη που εξυπηρετεί και τις δύο κατοικίες. 4. cour anglais για να φωτίζουν το πισω μέρος των υπογείων (αναλυτικός ή παράβαση κάλυψης?) Πόσοι φάκελοι? ανα κατοικία σύμφωνα με την άδεια? ανα ανεξάρτητη κατοικία όπως έχει διαμορφωθεί? τις κοινόχρηστες παραβάσεις ποιός τις χρεώνεται? τρικυμία εγκεφάλου?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.