Μετάβαση στο περιεχόμενο

mariakr

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by mariakr

  1. Πρόκειται για 2 όμορα καταστήματα τα οποία ανήκουν σε διαφορετικούς ιδιοκτήτες. Ο πελάτης μου νοικιάζει το ένα και το λειτουργεί σαν ζαχαροπλαστείο. Το δεύτερο λειτουργεί σαν απλό κατάστημα. Ο πελάτης μου επιθυμεί να νοικιάσει και το 2ο και να τα ενώσει με σκοπό να μεγαλώσει το ζαχαροπλαστείο. Μπορεί να γίνει η συνένωση; Ο υπάλληλος του υγειονομικού μου είπε πως δεν γίνεται συνένωση για κατάστημα υγειονομικού ενδαφέροντος όταν και οι 2 χώροι νοικιάζονται, αλλά δεν τον είδα και πολύ σίγουρο... Έχει κανείς σχετική εμπειρία; Ευχαριστώ!
  2. Σε ισόγειο κατάστημα με υπόγειο και πατάρι, εκτός των άλλων αυθαιρεσιών, έχει γίνει αυθαίρετη διαμερισμάτωση (κατάληψη μέρους κοινοχρήστου χώρου) στο ισόγειο και στο πατάρι. Η αυθαίρετη διαμερισμάτωση θα δηλωθεί ανά όροφο (δλδ πρόστιμο 2*500=1000€) ή μπορεί να δηλωθεί συνολικά για την ιδιοκτησία (δλδ 500€); Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.