Μετάβαση στο περιεχόμενο

gregoire

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by gregoire

  1. Σωστά, αυτό δεν το διευκρίνισα. Απλά, δεν έχω πάρει ακόμα πτυχίο(εν δυνάμει πολ.μηχ.)και αποκτώ πρακτική εμπειρία σε τεχνικό γραφείο.
  2. Δυστυχώς, παρόμοιο περιστατικό συνέβη και σε εμένα. Ενώ η αμοιβή και τα λοιπά έχουν πληρωθεί συνολικά, και ο φάκελος είναι κατά τα άλλα άρτιος, η Πολεοδομία δεν τον κάνει δεκτό αν δεν αλλάξω τα τ.μ. στο έντυπο του Τ.Ε.Ε, άσχετα από το γεγονός ότι το πρόστιμο υπολογίζεται από τη δήλωση. Εμένα η απορία μου συνίσταται στο πως τώρα θα κάνω τη διόρθωση στο πρόγραμμα του Τ.Ε.Ε. Αν αλλάξω απλά τα τ.μ. , κάνοντας στην ουσία υποβολή νέου έργου, φοβάμαι ότι θα μου το ξαναγυρίσουν, με την έννοια ότι έχει διαφορετική ημερομηνία, κωδικούς, αριθμούς κλπ. Υπάρχει καμιά ιδέα σχετικά με επέμβαση στα στοιχεία του ήδη υποβληθέντος έργου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  3. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους, Είμαι νέος στο χώρο, οπότε συγχωρέστε με για τυχόν επαναλήψεις ερωτήσεων ή επιβεβαίωση αυτονόητων γεγονότων. Έχω μία περίπτωση τακτοποίησης όπου ο ιδιοκτήτης κατέχει τα διαμερίσματα μιας πολυόροφης πολυκατοικίας χωρίς να έχει κάνει σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας. Το ζήτημα είναι ότι θέλει να τακτοποιήσει μικρούς Η/Χ σε κάθε διαμέρισμα, αλλά από την πολεοδομία ζητούν τόσους φακέλους/αμοιβές κτλ όσα και τα διαμερίσματα με τους Η/Χ. Σε άλλη πολεοδομία, που είχα αντίστοιχη περίπτωση(χωρίς σύσταση) ζητήθηκε ένας-δύο φάκελοι όσοι και οι ιδιοκτήτες της πολυκατοικίας. Είναι θέμα ερμηνείας νόμου? Φυσικά, ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να πληρώσει 11 αμοιβές!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.