Μετάβαση στο περιεχόμενο

koumniki

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by koumniki

  1. Πάντος πέρα από όλους αυτούς τους λόγους που γράφετε για την αδικία του συστήματος, το ποιο άδικο από όλα είναι ότι εσείς των πρώτων Περιφερειών αντιμετωπίσατε πρώτοι τα λάθη του προγράμματος και στην συνέχεια εμείς που ακολουθούμε θα βρούμε πολλά πράγματα λυμένα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάποιοι από εσάς να μην πάρουν Αρ/ πρωτ. Και αρα να μην εγκριθούν οι πελάτες τους. Τελικά το να το χωρίσουν ανα περιφέρεια δεν ήταν κ το ποιο σωστό.
  2. Λάθος σύνταξη…. Ανήκεις στην περιφέρεια Κρήτης και κάνεις υποβολή???
  3. "Σχετικά με το Εξοικονομώ ΙΙ και το θεμα της δυσλειτουργίας του συστήματος υποβολής που έχει προκύψει, επικοινωνήσαμε με το Υπουργείο και μας μετέφεραν ότι διεξάγεται σύσκεψη αυτήν την ώρα και θα βγεί άμεσα ανακοίνωση. Υπαρκτό το σενάριο να ανοίξει το σύστημα διαδοχικά ανα περιφέρεια πλεον.." Απο την σελίδα στο f/b "Προγράμματα Επιδοτήσεων - ΕΣΠΑ 2014-2020
  4. magos88 δεν εχει προβλημα το αρχειο σου, το buildingcert εχει θεμα. Κανε ανανεωση και καποια στιγμη θα το παρει.
  5. Καλησπερα Πηγα στο πλαισιο προχθες πηρα προσφορες για διαφορα πραγματα και σημερα που πηγα να παρω μια συμπληρωματικη μου ειπαν οτι αυτη που ειχαν δωσει δεν ισχυει και να τους δωσω ενα τηλεφωνο να με παρουν γιατι αυτοι θα τα αναλαβουν ολα προσφορες και διαδικαστικα. Οταν τους ειπα οτι θελω να καταθεσω εγω την αιτηση μου ειπαν παλι οτι δεν ξερουν αυτοι τιποτα και οτι υπαρχει πλεον ενα τμημα στο πλαισιο που τα αναλαμβανει ολα. Κατι γινεται η μου φαινεται
  6. Μου ζητανε απο το Δημο Τεχνικη μελέτη ηχομόνωσης για ενα κέντρο διασκέδασης. Εχει κανεις αυτη την Τεχνικη έκθεση ή ειναι κατι αλλο? Εχω κανει τη μελετη απο το προγραμμα της 4Μ αλλα δεν βγαζω ακρη. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.