Μετάβαση στο περιεχόμενο

kourkas

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

kourkas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε ευχαριστούμε για την εφαρμογή. Έχω πρόβλημα. Πάω να κάνω εγκατάσταση όπως λες και να φορτώσω τις εντολές με το κουμπάκι κάτω από την βαλίτσα πατάω add σε όλα τα αρχεία του φακέλου και μου βγάζει ότι δεν μπορεί να ανεβάσει τα αρχεία .dvb........ Τι να κάνω? καμιά ιδέα . Σε ευχαριστώ και πάλι μόνο και μόνο για την προσπάθεια σου και πως την μοιράζεσαι μαζί μας.
  2. Καλημέρα σας. Έχω ένα οικόπεδο το οποίο έχει και μια αποθήκη 100τμ του 85 στην οποία έχει πέσει η στέγη. Η αποθήκη θεωρείτε αυθαίρετη χωρίς στέγη? θεωρείτε οτι υπάρχει κτίσμα? Στη πολεοδομία που ρώτησα δεν μου έδωσαν σαφή απάντηση και μου είπαν ότι είναι στην κρίση του μηχανικού. Υπάρχει κάποια νομοθεσία που να το ξεκαθαρίζει αυτό? Για να μπορέσω να βγάλω βεβαίωση και δεν ξέρω τι να κάνω. Ευχαριστώ....
  3. Είσαι σίγουρος ότι είναι μόνο το ύψος του τοπογράφου ? Ρώτησα την διεύθυνση υδάτων και μου είπαν ότι είναι το ύψος του τοπογράφου + το βάθος της γεώτρησης +/- 1μ (ανάλογα με το ύψος του τοπογράφου. Αν στην κάνει ο Μουρεσάν ή αν στην κάνει το χόμπιτ από τον άρχοντα των δακτυλιδιών) αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
  4. Έχω και εγώ μια απορία. Σε σπίτι με οικοδομική άδεια έχει φτιαχτεί αποθήκη 10τμ αυθαίρετη με ΤΖ 650€ εντός σχεδίου. Με τους υπολογισμούς που κάνω το πρόστιμο βγαίνει 200€ (αποθήκη βοηθητικός χώρος) . Τι πληρώνει? το παράβολο είναι 500€ ή 200€ που έιναι το πρόστιμο? Κάνω κατί λάθος ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.