Μετάβαση στο περιεχόμενο

EVASTATHAKI

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by EVASTATHAKI

  1. Οχι, δυστυχώς δεν... Το περίγραμμα της εξωτερικής λιθοδομής δεν προσμετράται μόνο στην δόμηση. Και εγώ το έχω αντιμετωπίσει αυτό εδώ που παίζει ΠΟΛΥ πέτρα...
  2. Χαιρετώ! Ερώτηση: οι βοηθητικοί χώροι πισίνας (αποδυτήρια, ντούς κλπ) όταν βρίσκονται σε υπόγειο χώρο εκτός περιγράμματος κτηρίου μετράνε στην κάλυψη αλλά όχι στην δόμηση?
  3. ακριβως αυτο μου ειπαν, οτι δηλαδη πρεπει το πλατος καθε δρομου στο οποιο εχει προσωπο το οικοπεδο να εχει αποσταση απο τον αξονα μεχρι το οριο τουλαχιστον 2 μετρα. Και στην συνεχεια σε ερωτηση μου "αν δηλαδη δεν υπηρχε το μονοπατι, το οικοπεδο θα ηταν οικοδομησιμο?" και η απαντηση ηταν ναι!
  4. αγαπητοι συναδελφοι με καλωσοριζω... ερωτηση: σχετικα με την οικοδομησιμοτητα οικοπεδου σε οικισμο <2000 κατ. Οικοπεδο αρτιο μεν (κατα παρεκκλιση) με προσωπο μεγαλο σε δημοτικο δρομο πλατους 6μ και επισης προσωπο σε δημοτικο μονοπατι μεσου πλατους 3μ. Απο την πολεοδ. μου ειπαν οτι για να χαρακτηριστει οικοδομησιμο το οικοπεδο πρεπει να γινει η παραχωρηση προκειμενου να εχει αποσταση το οριο 2μ απο τον αξονα του μονοπατιου. ισχυει αυτο?? αφου εχει προσωπο σε αλλη πλευρα σε δημοσιο δρομο? Αυτο σημαινει οτι οπου υπαρχει προσωπο σε κοινοχρηστο χωρο/δρομο κλπ η αποσταση σε καθε περιπτωση πρεπει να ειναι 2μ απο τον αξονα??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.