Μετάβαση στο περιεχόμενο

theoxac

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by theoxac

  1. Τελικά ο αγροτικός δρόμος μπορεί να θεωρηθεί πλάγιο όριο έτσι ώστε να κατέβουμε από τα 15 μ για την περίπτωση με εμβαδόν κάτω των 4000μ2 , βγάλαμε καμιά άκρη ?
  2. τελικα υπαρχει μελλον στις καταδυσεις για τους μηχανικους παιδια?
  3. Μου φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις τι γίνεται με τις αποκλίσεις των τοπογράφων στο πεδίο. Τα 8cm είναι τίποτα να βλέπεις από 1 έως και 3 μέτρα απόκλιση στην εφαρμογή των διανομών εκεί γίνεται ...... οπότε χαράλωσε. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, GRTOPO
  4. σε ευχαριστώ. πιστεύω η απαντηση σου αφορά τις δημοσιες περιβαλλοντικές μελέτες¨, με τις ιδιωτικές μελέτες τι γίνεται;
  5. Καλησπερα , ειμαι τεχ.πολ.μηχανικος(εργων υποδομης)και προσφατα κανω μεταπτυχιακο στον περιβαλλοντικο σχεδιασμο εργων υποδομης με ενδιαφερουν οι περιβαλλοντικες μελετες . Γνωριζει κανεις αν εχουμε το δικαιωμα να κανουμε? Ευχαριστω. Για την μετατροπή από κεφαλαία σε πεζά, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.