Μετάβαση στο περιεχόμενο

Despina_K

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Despina_K's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κιεγώ Μηχ. & Αερ. Μηχ. τέλειωσα και με ρώτησαν τί είναι η σπηλαίωση και τί μας δείχνει ο αριθμός Reynolds.
  2. Καλημέρα! Εάν είναι εύκολο, μπορείτε να παραθέσετε τη διαφορά μεταξύ πασσαλόπηξης και τσιμέντων? Ένας συγγενής μου είναι ένα βήμα πριν την επένδυση φ/β και έχει δύο προσφορές από δύο εταιρείες, η μία έχει μόνο πασσαλόπηξη και η άλλη μόνο τσιμέντα και δεν μπορεί να αποφασίσει. Ρώτησε εμένα ως πιο "ειδική" (λόγω της ειδικότητας), αλλά επαγγελματικά δεν ασχολούμαι με φ/β, οπότε οποιαδήποτε άποψη θα βοηθούσε . . . Ευχαριστώ!
  3. Kαλημέρα! Εγώ τέλειωσα στο Παν. Πατρών και έδωσα πέρυσι το Φεβρουάριο στο ΤΕΕ Αθήνας. Μου έκαναν ερωτήσεις πάνω στη διπλωματική και μετά δύο γενικές ερωτήσεις, τί είναι ο αριθμός Reynolds και τί είναι η σπηλαίωση. Γενικά, έχουν καλή διάθεση οι εξεταστές. Καλή επιτυχία
  4. Καλησπέρα. Μάθε σε ποια νομαρχία υπάγεσαι, ανάλογα με το πού μένεις (μπορείς να το μάθεις και μέσω google) και παρ' τους τηλ. να ρωτήσεις ποιά δικαιολογητικά χρειάζεσαι για να σου δώσουν άδεια μηχαν. και ηλεκτρ. εγκαταστάσεων. Οι μηχανολόγοι και οι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί παίρνουν και τις δύο αυτές άδειες, άρα γράφεσαι και στα δύο μητρώα, επομένως έχεις δικαίωμα να εκπονείς και ηλεκτρ. και μηχαν. μελέτες.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.