Μετάβαση στο περιεχόμενο

antonis l

Members
  • Περιεχόμενα

    33
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

antonis l last won the day on Ιούνιος 25 2011

antonis l had the most liked content!

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Χίος
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.532 profile views
  • toolkid

antonis l's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

4

Φήμη στην κοινότητα

  1. H ταχυτητα τοσο του αερα εισοδου οσο και εξοδου ειναι 1 m/s. Ποιοες αλλες θα χρειαστω? και ποιος ο τυπος που μου δινει τον Νυ απο τις ταχυτητες?
  2. Καλημερα,κανω μια μελετη εναλλακτη θερμοτητας,και χρειαζομαι το συντελεστη θερμικης συναγωγιμοτητας του αερα για θερμοκρασιες 300 και 30 βαθμων Κελσιου.υπαρχει καποιος πινακας με τις τιμες ή θα πρεπει να το βρω μεσω αριθμου Nusslet? Ευχαριστω εκ των προτερων
  3. Συναδελφε για το καλο το δικο σου αλλα και της χωρας μας απεφυγε τις εισαγωγες αφου με το κοστος(το οποιο πρεπει να προπληρωσεις κιολας)μιας μεγαλης εισαγωγη πελλετ η μπρικετας μπορεις να στησεις εναν εξοπλισμο και να παραγεις Ελληνικο προϊον. Πρωτη υλη σχεδον τσαμπα αφου ολα τα ξυλουργεια ψαχνουν τροπους να απομακρυνουν τα ροκανιδια και τα ρεταλια τους. Βγαζοντας ενα αυτοκινητο καθε 15 ημερες θα εχεις σχεδον δωρεαν πρωτη υλη και θα σε ευχαριστουν που θα τους καθαριζεις και το χωρο και θα τους βγαζεις απο αυτο τον πονοκεφαλο. Οσο για τον εξοπλισμο μπορεις να βρεις σε παρα πολλες τιμες(ακριβα και φθηνα) με μια απλη αναζητηση στο google. (για να μην κανουμε και διαφημιση δεν λεω καποιον συγκεκριμενο, αλλωστε αυτοι οι εξοπλισμοι ειναι και της μοδας τελευταια). Αν καταληξεις στο εμπορικο κομματι επελεξε Ελληνικη εταιρεια και κανε μια συμφωνια με αυτην για χαμηλη τιμη.
  4. Θεωρω οτι αν ειχες προβλημα με την ηλεκροβανα(που για να γραφει ο ωρομετρητης σημαινει οτι πρεπει η ηλεκτροβανα να μενει ανοιχτη εφοσον παιρνει εντολη απο αυτην) θα επρεπε να τα καλοριφερ σου να παρεμεναν ζεστα ενω λες οτι δεν ειναι. Κανονικα ολες οι εντολες ξεκινανε απο το θερμοστατη χωρου, αν ολα λειτουργουν οπως πρεπει τοτε ψαξε τον ωρομετρητη σου.
  5. Αγαπητοι συναδελφοι ειμαι στα σχεδια κατασκευής ενος ξηραντηριου πυρηνας καθοτι μου ζητηθηκε να κατασκευασω κατι τετοιο.Μετα απο αρκετο ψαξιμο και αφου εχω καταληξει στην τελικη του μορφη θελω τα φωτα σας.Επειδη θέλω να υπολογισω τι καυστηρα θα χρησιμοποιησω βασει του ογκου του ξηραντηριου θα ηθελα αν ξερει καποιος να μου πει σε τι θερμοκρασια και πόση ωρα πρέπει να παραμεινει η πυρηνα στο θαλαμο ωστε να πετυχουμε την ξηρανση της. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
  6. Ευχαριστω πολυ συναδελφε...αντε να δουμε τι θα βγει... :)
  7. Αγνωστο συναδελφε.Το γερμανικο εργοστασιο αν και χρονια συνεργατες εχει πολιτικη να μην αφηνει κανενα δεδομενο να βγαινει απο το εργοστασιο του...Θεωρει οτι απο τη στιγμη που πληρουνται ολες οι ευρωπαικες προδιαγραφες για τους αξονες του δεν υπαρχει λογος να γνωστοποιειται κανενα στοιχειο για αυτους.
  8. Το συρομενο οχημα το εχω ετοιμο παιδια. Απλα τωρα μου ζηταει αυτη τη μελετη. Και βεβαια δεν ξερω κατα ποσον θα τον ικανοποιησει η επιλυση ενος τυπου αλλα θα το προσπαθησω και αυτο. slalom Ευχαριστω αλλα δυστυχως ειμαι απο επαρχια και εδω ειμαστε καταδικασμενοι απο ολες τις αποψεις.... Σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον και τις απαντησεις σας. Επιθυμητη οποιαδηποτε ακομα προταση..
  9. Μα ακριβως εκει ειναι το θεμα οτι μας ζητανε μελετη για ενα προιον το οποιο προερχεται απο αναγνωρισμενο οικο, απο χωρα της ευρωπαικης ενωσης και που φυσικα πληρει ολες τις προβλεπομενες ευρωπαικες προδιαγραφες.
  10. Ο καθηγητης του πολυτεχνειου που ασχολειται με το θεμα της εγκρισης τυπου ζηταει στο συναδελφο στο "γραφειο μελετων οχηματων" που συνεργαζομαι μια μελετη για τα φρενα του συρομενου. Να σας ενημερωσω οτι και αξονες και χουφτες τα κανουμε εισαγωγη απο την Γερμανια καθως (δυστυχως) δεν εχουμε την τεχνογνωσια και την υποδομη (ακομη τουλαχιστον) να τα κατασκευασουμε στην Ελλαδα. Οποτε ολα ειναι τυποποιημενα και απο υλικα που πληρουν τις απαραιτητες προδιαγραφες. Και προφανως το εργοστασιο εχει κανει τις μελετες κατι ομως που ειναι δεδομενα της γερμανικης εταιρειας και δεν μπορει να μας τα δωσει.
  11. Τα φρενα ειναι αδρανειας και εχουν ταμπουρα.Τους αξονες καθως και τις χουφτες τα κανω εισαγωγη απο την Γερμανικη εταιρεια WAP.Το θεμα ειναι οτι μου ζητανε απο το πολυτεχνειο μελετη φρενων.Τωρα τι εννοει ο καλλιτεχνης....τρεχα γυρευε.
  12. Καλημερα συναδελφοι προσπαθουμε να εκδοσουμε μια εγκριση τυπου για ενα συρομενο οχημα βαρεως τυπου ανω των 750 κιλων μικτο εδω και εναμιση χρονο.Αυτη η διαδικασια μας εχει παρει παρα πολυ χρονο και χρημα,δυστυχως γιαυτο δεν θα παμε ποτε μπροστα.. Μου ζηταει λοιπον αυτη τη στιγμη το πολυτεχνειο μια μελετη των φρενων αδρανειας του συρομενου οχηματος την οποια δεν εχω την εμπειρια και τις γνωσεις για να την κανω ουτε εγω ουτε ο συναδελφος που συνεργαζομαι.Θα ηθελα λοιπον να μου πει καποιος εαν γνωριζει που θα μπορουσα να απευθυνθω για αυτη τη μελετη και τι κοστος θα μπορουσε να εχει. Σας ευχαριστω
  13. Αγαπητε φιλε εχω τελειωσει το ΤΕΙ χαλκιδας και ο αδεφος μου το ΤΕΙ πειραια σαν μηχανολογοι οποτε μπορω να σε ενημερωσω οτι ο βαθμος δυσκολιας ειναι ακριβως ο ιδιος καποια μαθηματα ειναι αλλου ευκολα αλλου δυσκολα και καποιοι καθηγητες περιεργοι και αλλοι οχι και οτι ακουγετε μεταξυ των δυο ΤΕΙ ειναι απλα παιχνιδι εντυπωσεων σε διαβεβαιω περι αυτου.Πολυ σωστα εχουμε ιδια επαγγελματικα δικαιωματα. Γνωμη μου επειδη ηξερα πολλους φοιτητες που πηγαινοερχονταν ΑΘΗΝΑ - ΧΑΛΚΙΔΑ ισως ειναι καλυτερα να επιλεξεις τον Πειραια απο θεμα κουρασης και εξοδων. Οσο για τα μαθηματα καποια μπορει να στα αναγνωρισουν.. Καλη συνεχεια σε οτι και αν επιλεξεις.
  14. Πολυ σωστα φιλε μου..αλλα αν διαβασες καλα την πρωτη μου απαντηση λεει "χωρις να γνωριζω τη θεση του σπιτιου". Καλό είναι να διαβάζουμε και αυτα που γραφουν οι αλλοι. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
  15. Αγαπητε ΗΝ1984 επειδη οντως η "ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ". Δεν χρειαζεται να εισαι ομως τοσο ΕΡΕΙΣΤΙΚΟΣ με τα μελη εδω μεσα.ΕΔΩ ειμαστε για να μοιραζομαστε εμπειριες και γνωσεις. Θα επιθυμουσα οταν γινει η ολη δουλεια να μας ενημερωσει για το συνολικο κοστος εργασιων..(οικοδομικα, υδραυλικα-αντλια ή βάση για τη δεξαμενη σου αν ειναι χαμηλοτερα του ηλιακου-βανες..., ηλεκτρολογικα, αγορα ηλιακου τριπλης ενεργειας, εγκατασταση, αποκατασταση σκαψιματων ή διατρησης στους τοιχους, βαψιματα κ.τ.λ.) και ελπιζω να κανω λαθος. Και οταν υπολογιζετε ενα κοστος μην βαζετε στο μυαλο σας το "ελα μωρε μια τρυπα θα ανοιξει" γιατι θα βρισκεστε προ εκπληξεων. Dimitris! οσο για το οτι πρεπει να βρεθουν οι αναμονες του ζεστου νερου απο ολες τις μπαταριες, πολυ σωστα δεν χρειαζεται σαυτη την περιπτωση εγω εκανα λαθος διοτι προφανως ηδη υπαρχει ξεχωριστη γραμμη για κρυο ξεχωριστη γραμμη για ζεστο νερο. Οσο για το κοστος κοιταξε το πριν ξεκινησεις το οτιδηποτε ή ζητα καμία προσφορα...και ενημερωσε κι εμας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.