Μετάβαση στο περιεχόμενο

stavrosa

Core Members
  • Περιεχόμενα

    1.099
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Ενημερώσεις κατάστασης δημοσιεύτηκε από stavrosa

  1. Τελικά δεν υπάρχει κρίση στο επαγγλεμα του Αρχιτέκτονα. Τοσες μέρες η αγγελία για το Καταρ και το ενδιαφέρον ειναι σχεδόν μηδενικό...

  2. ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΤΕΕ...ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ!

  3. Τι είναι δυσκολότερο? Να εξηγήσεις σε αιρετό (αντιδήμαρχο) και μάλιστα συνάδελφο την εφαρμογή του νόμου ή σε υπάλληλο που αγνοεί την ύπαρξη του νόμου και κρύβεται πίσω από το μπάχαλο του Καλλικράτη? ΑΘΑΝΑΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! και ναι δεν απορώ καθόλου που η ανάπτυξη στην χώρα μου ειναι οπισθοδρομική...!!!

  4. θα λάβουν λέει μέτρα για την καταπολέμηση του brain drain!!! να γελάσω η να κλάψω με τους ηλίθιους?

  5. #$%^&@# την εφορεία μου μέσα!!! μη Χ3ΣW!!!

  6. Επιστροφή στα εγκόσμια!!!!

  7. 5.400 ο καθαρός μισθός ενος βουλευτή!!! 5.400 ευρώ για ψέματα...!!! και εγώ γίνομαι επαγγελματίας ψεύτης αν θέλετε και με λιγότερα...!

    1. Show previous comments  1 more
    2. Didonis

      Didonis

      με πόσα γίνεσαι μπρε ?:):)

    3. stavrosa

      stavrosa

      με 5.200 :)) και τα υπόλοιπα 200 θα τα ρίξω για την ανάπτυξη...και όταν θα έχουμε και free wifi τα περισσευούμενα απο τον ΟΤΕ θα τα ρίξω και αυτά στην ανάπτυξη! Θα σας αναπτύξω όλους!!!

    4. stavrosa

      stavrosa

      George Michael, για την ψήφο μου ποτέ δεν έχω μετανιώσει (εκτός απο μια για τις τοπικές δημοτικές)γιατί πάντα ψήφιζα με την συνείδηση μου καθαρή και όχι με γνώμονα το προσωπικό συμφέρων. Αν τελικά μας απογοητεύουν, είναι άλλο θέμα σε σχέση με το ψέμα και την υποκρισία...

  8. Το όριο της φτώχιας το υπολογίζουν στα 7.000€!!!! Αν δηλώνεις πραγματικά εισοδήματα λιγότερα και είσαι και μηχανικός(!) τότε τί είσαι φτωχός Ελλην ή Πλούσιος Ελλην αλλα φτωχός μηχανικός?

  9. το όριο της φτώχιας το υπολογίζουν στα 7.000€!!!!

    1. shelby

      shelby

      να μην το κατεβασουν να φοβασαι

    2. stavrosa

      stavrosa

      και να το κατεβάσουν πάλι μέσα εκει θα είμαι...

    3. shelby

      shelby

      ναι αλλα δεν θα σε θεωρουν φτωχο οποτε θα σε πιουν το αιμα

  10. ανίκητη η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ του ανθρώπου!

  11. εδω "μαλώνουμε" για τα Ε.Δ. και σε μαγαζί με σίτες και ρολά η επιγραφή γράφει ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - υπηρεσίες μηχανικού. Εγώ στο δικό μου θα γράψω ΙΑΤΡΕΙΟ- ΣΙΤΕΣ - ΡΟΛΑ - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ!!!

    1. Show previous comments  1 more
    2. MoonLooP

      MoonLooP

      ...αγκιστρια-πετονιες-δολωματα ...

    3. ΝΙΚΟΣΤΡΙ

      ΝΙΚΟΣΤΡΙ

      μπορώ να στα γράψω εγώ? , θα σου κάνω φιλική τιμή.....

    4. MoonLooP

      MoonLooP

      αφου σου λεει οτι ο ιδιος θα γραψει! αρα...(συνεχιζουμε)...επιγραφες - αφισοκολλησεις-πανο-σημαιες-λαβαρα...

  12. λυπαμαι τους πελάτες μερικών συνάδελφων μηχανικών...(τα έχουν ολα μπερδεμένα στο μυαλό τους)...Τζάμπα πληρώνει ο κοσμάκης...

  13. σε μαγαζί με σίτες και ρολά η επιγραφή γράφει ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ - υπηρεσίες μηχανικού. Εγώ στο δικό μου θα γράψω ΙΑΤΡΕΙΟ- ΣΙΤΕΣ - ΡΟΛΑ - ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ!!!

  14. ακόμα ένας νόμος για να σωθούμε....!

    1. imhotep

      imhotep

      τώρα .. σωθήκαμε!

  15. δημοσιογραφε του κωλου, memorex, γιατί να σου απαντήσω ρε τσιράκι του συστήματος, κρατικοδίαιτο σάπιο υποκείμενο του συστήματος? σε ξέρω και απο εχθές?σου είμαι υπόχρεος για να σου απαντήσω οταν εσύ θέλεις? υπομονή δεν έχεις? και επειδή έτσι γούσταρα σου απάντησα σήμερα. καρκίνωμα της Ελλάδας που έχεις και σχολή να φτιάξεις. τι σχολή ρε? πως να κλέβεις το κράτος και να διαμορφώνεις συνειδήσεις? στο καλό λοιπόν και να μας γράφεις γύφτο.

    1. ted78

      ted78

      ψιτ! κούλαρε και μη χαλιέσαι!

  16. πολύ θα ήθελα σε μια ερώτηση ιδιώτη 1 φορά, έστω μονάχα 1 φορά να μας δώσουν σχεδόν ολα τα στοιχεία απο την αρχή....και να μην βγαζουν συμπεράσματα απο την πρώτη απάντηση...που συνήθως είναι σύμφωνη με όσα μας έχουν πεί...που είναι περίπου τα μισά!

  17. οταν κάπου δεν σε θέλουν και το φωνάζουν (βλ Ελλάδα και κράτος), τότε σήκω φύγε όσο είναι καιρός ακόμα!!!!

  18. οταν κάπου δεν σε θέλουν και το φωνάζουν (βλ Ελλάδα και κράτος), τότε σήκω φύγε όσο είναι καιρός ακόμα!!!!

  19. never fucked anybody over in my life didn't have it coming to them. You got that? All I have in this world is my balls and my word and I don't break them for no one."

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.