Μετάβαση στο περιεχόμενο

sirteddy

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

sirteddy's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Επείγον!!!! Η παρέκκλιση για τη μη τήρηση των πλαγίων αποστάσεων σε Βιομηχανικά κτήρια στην εκτός σχεδίου, δεν περιλαμβάνεται στο άρθρο 4 του ΦΕΚ Δ 270/31.5.1985 που καταργείται από το ΦΕΚ 143 Α του 2011 ! Άρα είναι ακόμη σε ισχύ ? Ευχαριστώ πολύ !
  2. Βρίσκουμε μπροστα μας τις δικές μας αυθαιρεσιες του παρελθοντος.....Όταν εκδίδαμε άδειες εν μια νυκτί στα καμμένα πέρα από κάθε νομοθεσία...Τώρα αναζητάμε τη νομοθεσία και απορούμε γιατί δεν εφαρμόζεται...Τότε τι κάναμε???,μηπως είπαμε οτι δεν εκδίδουμε άδειες επειδή εδώ κάποτε υπήρχαν δάση???Δε νομίζω!!Θύτες και θύματα μαζί λοιπόν,σε μια ιστορία που πηγάζει από τα ιδιαέτερα χαρακτηριστικά του Ελληνα.
  3. Η αμμος θαλάσσης χρησιμοποιείται οταν θέλουμε το τελικό αποτέλεσμα να έχει λεία επιφάνεια...Σε διαφορετική περίπτωση δεν είναι απαραίτητη η χρήση της.
  4. Συγγνώμη για τα greeklish!!!Καινοριος γαρ.... Το προβλημα μου ειναι στη εισαγωγη του φορεα στο s mode...Εχει παραδειγματα το manual αλλα μονο για πλάκες! Η ανάλυση ειναι μάλλον παρόμοια με τις πλάκες κοιτωστρωσης , απλά δεν έχω κανει ξανά εισαγωγη τοιχείου εξ αρχής στο s mode και δυσκολεύομαι!
  5. καλησπέρα στην κοινότητα.. μήπως έχει κανεις παραδείγματα για εισαγωγή τοιχίου οπλισμένου σκυροδέματος στο s mode προκειμενου την ανάλυση του με πεπερασμένα κάτω από συγκεκριμένες φορτίσεις????? ευχαριστώ πολύ Παρατήρηση: Χρησιμοποιείτε την αναζήτηση πριν ανοίξετε καινούργιο θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, iovo. Παρατήρηση: Τα κεφαλαία και τα greeklish απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Για την μετατροπή greeklish σε ελληνικά δείτε εδώ Ευχαριστώ, iovo.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.