Μετάβαση στο περιεχόμενο

asd

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by asd

  1. Αν θες 50 χρόνια εγγύηση βάλε sonne χάλκινο.
  2. Για όλες τις εξωτερικές επεμβάσεις που γίνονται στα κτίρια είναι απαραίτητη η άδεια από την πολεοδομία. Ειδικά για τις καμινάδες απαιτείται αναθεώρηση της οικοδομικής άδειας του κτιρίου μιας και αλλάζει η όψη του καθώς και βάση κτιριοδομικού κώδικα απαιτούνται οι ελάχιστες αποστάσεις από όμορα κτίρια, παράθυρα και απόληξη 1,5 μ από το υψηλότερο μέρος του κτιρίου. Για το 50+1% ή το 100%, για αλλαγές που γίνονται στην οικοδομή πρέπει να ελεγχθεί το καταστατικό συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας και με βάση αυτό να γίνει γενική συνέλευση και να υπογραφεί πρακτικό για την αποδοχή ή όχι από τους συνιδιοκτήτες. Αν όλα τα παραπάνω συμφωνούν μπορείς να δεις τιμές μονωμένης και αμόνωτης καμινάδας ΙΝΟΧ *******.
  3. Αυτό που πρέπει απαραίτητος να προσέξεις πέραν από τους ανιχνευτές που σκέφτεσαι να τοποθετήσεις είναι οι πιθανές διαρροές νερού ή πετρελαίου που μπορεί να έχεις στο μέλλον. Καλό είναι να τοποθετήσεις μια λεκάνη κάτω από την ατομική μονάδα με δυνατότητα άμεσης αποστράγγισης στην αποχέτευση. Επίσης καλό είναι η δεξαμενή σου που βρίσκεται στην ταράτσα να μην έχει σωλήνα αναρρόφησης στο κάτω μέρος αλλά με έναν σωλήνα να τραβάς το πετρέλαιο από επάνω. Με αυτόν τον τρόπο και λόγω υψομετρικής διαφοράς δεν θα επιτραπεί να χυθεί όλο το πετρέλαιο στον κάτω όροφο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.