Μετάβαση στο περιεχόμενο

emilie

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Ενδιαφέροντα
    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ
  • Τοποθεσία
    θεσσαλονίκη
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

emilie's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καταπληκτική δουλειά! Μπράβο!
  2. Όταν ο πελάτης δεν σε πληρώνει, έχουν περάσει μήνες, δεν μπορείς να κάνεις ανάκληση το πιστοποιητικό για να μην το χρησιμοποιήσει? σας ευχαριστώ!
  3. 24/12 μπήκαν και σε μένα τα λεφτά από άττικα.Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια που έδωσε το φόρουμ και οι συνάδελφοι και καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το πρόγραμμα!Καλές γιορτές σε όλους!
  4. Και εμένα μου ήρθε ένα email από attica bank να στείλω ένα αθεώρητο τιμολόγιο με το ποσό της επιδότησης που θα εισπράξω. Οπότε προχωράνε μάλλον τα πράγματα. (το μπλοκ με τα αθεώρητα τιμολόγια το βρήκα σε συνοικιακό βιβλιοπωλείο, λέει απλώς τιμολόγιο)
  5. Ήρθε απάντηση από το εσπα στο παρακάτω mail Στην αίτηση ελεγχου υπαρχει η ερώτηση 3.1.7 Το φυσικό αντικείμενο που υλοποιήθηκε ταυτίζεται με το αναφερόμενο στα ατομικά στοιχεία έγκρισης επενδυτικού σχεδίου της απόφασης υπαγωγής; και η ερωτηση 3.1.8. 'Το φυσικο αντικειμενο που υλοποιηθηκε αφορα στο συνολο ή σε τμημα του αναφερομενου στα ατομικα στοιχεια εγκρισης επενδυτικου σχεδιου της αποφασης υπαγωγης?'. Εμεις που υλοποιησαμε τις αγορές μας με τα όλα τα προιόντα που αναφέραμε στην αρχική αίτηση (δηλαδή σταθερός η/υ, λαπτοπ, εκτυπωτης, κοκ), αλλά με λίγο διαφορετικες τιμές και από διαφορετικές εταιρίες (π.χ το λαπτοπ δεν είναι acer και είναι sony γιατί το άλλο μοντέλο που είχε δηλωθεί στην πρώτη αίτηση δεν υπάρχει πια) Τι απαντάμε στις παραπάνω ερωτήσεις? Σχετικά με τα ερωτήματα που θέσατε για τα αποτελέσματα του Προγράμματος για την ενίσχυση Επιστημόνων/Ελευθέρων Επαγγελματιών του Υπουργείου Οικονομίας, σας πληροφορούμε τα εξής: Στο 3.1.7 OXI (αλλαγή ποιοτικών στοιχείων) στο 3.1.8 ΝΑΙ(ίδιο πλήθος μα αλλαγές ως προς προμηθευτή) Τεκμηρίωση στο 3.2.1
  6. Οπότε ο καθένας πρέπει να κάνει τον φακελό του ανάλογα με την τραπεζά του! χεχεχεχε! Τι να πω? Έκανα και γω τον έλεγχο ορθότητας βάζοντας ΟΧΙ στην ερώτηση 3.1.7 περί ταύτισης φυσικού αντικειμένου, λόγω αλλαγής μοντέλων και προμηθευτών και σε όλες τις άλλες ΝΑΙ. Και συμπληρώνοντας το βήμα με τις πληρωμές με βάσει τις οδηγίες του Milakis και μου βγήκε ΟΚ! χίλια ευχαριστώ!
  7. Πάντως παιδιά να είστε καλά που δημοσιεύετε τις απαντήσεις στα ερωτήματά σας, γιατί χωρίς αυτό το thread ακόμα θα ψαχνόμασταν! Ευχαριστώ πολύ! Περιμένω και εγώ απαντήσεις σε αντίστοιχα mail εδώ και μια βδομάδα αλλά τίποτα! Να προσθέσω και εγώ πως από attica bank μου είπαν πως όλα τα δικαιολογητικά εκτός από τα τιμολόγια μπορούν να είναι ακριβή αντίγραφα!
  8. Φίλε tpanag και εμένα τα ίδια μου είπε αλλά ξεχνάνε πως μπορείς πολύ άνετα να αλλάξεις προμηθευτή αν ανεβάσει την τιμή. Το λέει ξεκάθαρα ο πλήρης ενημερωτικός οδηγός, σελίδα 24 πρώτη παράγραφο. Για δες εδώ Η ενίσχυση είναι για εμάς και όχι για το πλαίσιο κ.ο.κ. αν κάνουν χαζά όπως με τα προτιμολόγια που βάζανε άλλες μεγαλύτερες τιμές απ' ότι πουλούσαν, πολύ απλά δεν θα πάρεις από αυτούς και θα πάρεις από άλλους.
  9. Ρώτησα και εγώ στην αττικής και μου τα μασούσανε. Μου είπαν πως θα πάρουν 250-350 ευρώ και δεν ξέρουν αν θα είναι από το κεφάλαιο της επιδότησης ή όχι. Η eurobank πάλι μου είπε πως είναι δωρεάν και μάλλον η αττικής θέλει λεφτά γιατί θα πληρώσει κάποιους συμβούλους για να κάνουν το φάκελο... Και μια άλλη ερώτηση. Με ενημέρωσαν από την τράπεζα (eurobank) χθες πως άμα συστεγάζομαι με άλλους μηχανικούς είναι πιθανόν κατά την αυτοψία να με κόψουν από το πρόγραμμα (αν γίνει δεκτή αρχικά η προτασή μου για το 80%, κάτω από 5ετία). Και να το σκεφτώ πριν κάνω την πρόταση. Γνωρίζει κανείς κάτι???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.