Μετάβαση στο περιεχόμενο

LEX

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

LEX's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. τι γινεται με οσους ολοκληρωσαν την διαδικασια και πληρωσαν εφαπαξ το προστιμο χωρις να μπορεσουν να συμψηφισουν τα καταβληθεντα ποσα προστιμων ανεγερσης & διατηρησης και ποσα απο ειδικο τελος διατηρησης (3843), αφου οταν εκαναν τη δηλωση δεν υπηρχε εγκατεστημενο το πεδιο συμψηφισμου στο συστημα του ΤΕΕ.
  2. πως διαγραφονται τα βεβαιωθεντα στην ΔΟΥ για οποιον εχει κανει δηλωση και εχει υπαχθει στον 4014
  3. διαβαζοντας το σχολιο του ΜΟΝΟΣ θετω παλι το παρακατω ερωτημα που ειχα βαλει και χθες αλλα δεν πηρα απαντηση. Εχω εξοφλησει εφαπαξ το ποσο του προστιμου, η δηλωση ειναι ολοκληρωμενη, και εχω παλαιο προστιμο το οποιο δεν μπορεσα να συμψηφισω οταν εκανα την δηλωση περι τα τελη Οκτωβριου γιατι τοτε δεν υπηρχε εγκατεστημενη η σχετικη εφαρμογη στο προγραμμα του ΤΕΕ. Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση? χανεται το παλαιο προστιμο? εχει κανεις παρομοια περιπτωση?
  4. οκ, εστω οτι το περναει το ΤΕΕ στο συστημα και το συμψηφιζει. Εφοσον εχει ηδη πληρωθει ολοκληρο το ποσο του προστιμου εφαπαξ τι θα γινει με το υπολοιπο που θα προκυψει μετα τον συμψηφισμο? προβλεπεται επιστροφη ποσου?
  5. Καλημερα, μια ερωτηση αν γνωριζει κανεις η εχει παρομοια περιπτωση. Τι γινεται σε περιπτωσεις που εχουν ηδη ολοκληρωσει την διαδικασια και εχει πληρωθει εφαπαξ το ποσον αλλα δεν εχουν συμψηφιστει ποσα απο παλαιοτερα προστιμα επειδη οταν εγινε η ρυθμιση δεν υπηρχε προβλεψη στο προγραμμα του ΤΕΕ για συμψηφισμο ποσου απο παλαιο προστιμο. πως αντιμετωπιζονται αυτες οι περιπτωσεις?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.