Μετάβαση στο περιεχόμενο

Georgis

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Φιλε TheoTDM900 δεν μπαινω καν σε διαλογο με γαυρο τι να του εξηγησω ειναι ματαιο. Εξαλου απο αυτα που γραφει καταλαβαινεις τι ακυρα και ασχετα με το γηπεδο μας λεει τι να του πω αν τα παιρνουν οι καθηγητες του? μιζερια! Ο αλλος με αυτα που γραφει φαινεται οντως οτι δεν ξερει τις λεπτομενερειες για αυτο εχει αντιθετη αποψη σε πολλα. Δεν ειναι κακο να μην ξερεις. Δεν ειναι χαρακτηρισμος. Στην ουσια του θεματος το εργο προχωραει εστω και με καθυστερηση ηδη 2 ετων κοντρα σε οσους το πολεμανε το γηπεδο θα γινει. Και το ΣΤΕ που το λυβανιζουμε ειπε το ΝΑΙ στο γηπεδο και καταπιανε πολλοι τη γλωσσα τους Ενταξει παντα θα υπαρχει ενα 5% αντιρησιες σε ολα τα θεματα ετσι για την κουλτουρα . Τι να κανουμε?
  2. Απαξιω να σου απαντησω σε οτι γραφεις μονο και μονο για αυτο! Σε αφεινω στη μιζερια σου και στο σκανδαλο Καραισκακη. Γαυρος στο Γκυζι! Ανεκδοτο!:) θα πρεπει να σου απολογηθω?? Βλεπεις φαντασματα? Απλος φιλαθλος ειμαι! Ενημερωθηκαμε γιατι εξαιτιας καποιον καλων ανθρωπων το εργο εχει γινει σιριαλ 10ετιες τωρα. Θες δεν θες ενημερωνεσαι αμα αγαπας κατι. Εσυ γιατι εισαι τοσο ασχετη και εχεις κι αποψη??
  3. Δεν μου απαντησες επι της ουσιας με πραγματικα στοιχεια και του τι γινεται πραξη κι οχι στα σχεδια. Χιλιαδες σχεδια κατατιθονται καθε χρονο και τα περισσοτερα δεν πραγματοποιουνται ή κι οσα γινονται ειναι μισα λογο ελλειψης χρηματων Δεν ειναι ουτε μαγκια ουτε εξυπναδα. Απλα δεν εχουμε ή δεν δεινουμε σε αυτα τα εργα λεφτα. Κι επαναλαμβανω απειρα παραδειγματα αντιστοιχων περιπτωσεων με περιοχες που περιμενουν 20 χρονια να δεντροφυτευτουν!!!! Η περιοχη αυτη τη στιγμη και στο αμεσο μελλον ειναι σκουπιδια! Βρωμα! Μπαζα! Εργοστασια! Βιοτεχνιες! Φορτηγα μεταφορων! Γυφτοι κλπ! Κι αν ματαιωθει το εργο ετσι θα παραμεινει Τι ακριβως θα επηρεαστει???? Τα πρακτορεια μεταφορων οπως και τα σχετικα εργοστασια ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΟΥ που ψηφιστηκε πριν κατι δεκαετιες επρεπε ηδη να ειχαν μεταφερθει σε βιομηχανικες περιοχες οπως το Ασπροπυργου. Αυτο δεν το ηξερες? Αυτο που λες ισχυει μονο στην περιπτωση δασους με χιλιαδες δεντρα κι οχι στα μικρα παρκα των λιγων δεντρων Ενα παρκο 50 δεντρων οπως στη περιπτωση του Βοτανικου δεν επηρεαζει τιποτα περισσοτερο απο το μικροκλιμα της περιοχης. Στην περιπτωση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ αυτοματα 10αδες στρεμματα στο κεντρο της Αθηνας ελευθερονονται για να γινουν παρκο. Ανταλαγη εκτασεων. Να κατηγορησω τους μετοχους γιατι? Που δεν αγορασαν εξαρχης την εκταση στο Βοτανικο για να την κανουν γηπεδο? ΤΟΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΗΘΕΛΑ! ΚΑΙ NEO ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΘΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΓΑΜΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΝ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΠΕΙΡΑΧΤΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑΜΑΤΕΙ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ! Ακομα αγνοεις δηλαδη τι ακριβως γινεται στο προτζεκτ Ειναι τουλαχιστον αστειο να λες οτι μια μινι χωματερη δεν επηρεαζει μια περιοχη αλλα ενας μεγαλυτερος συντελεστης δομησης την επηρεαζει ασχετως δημοσιου η ιδιοτικου συμφεροντος. Δεν πας και στα Ανω Λιοσια να τους εξηγησεις ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ την αποψη σου. Κανενας δεν θα ειχε προβλημα αν τα 3οροφα που μενουν ηταν 5οροφα το οτι ζουνε 2000 μετρα απο τον ΧΥΤΑ εχει προκαλεσει ατελειωτες βλαβες στην υγεια τους και στην ποιοτητα της ζωης τους με την μποχα, το καρκινογονο μεθανιο,τα τρωκτικα και τα περιεργα κουνουπια που ζουνε εκει. Η αποψη σου βαζω 100 δεντρα παραπανω αλλα φτιαχνω και χωματερη στο κεντρο της Αθηνας ειναι τουλαχιστον εγκληματικη. Για ακομα μια φορα εισαι εντέλως ασχετος με το προτζεκτ. Το εμπορικο δεν θα λειτουργει για να αποφερει εσοδα στο γηπεδο ουτε ανηκει στον ΠΑΟ! Ρε φιλε τι μπλεκεις το Ψυρρη και το Μεταξουργιο με το εργο του Γηπεδου. Τι μπλεκεις μια εγκαταλελημενη αστικη περιοχη, δηλαδη μια γειτονια με μια ενεργο βιομηχανικη ζωνη εκτος πολης??? Συγκρινονται οι καταστασεις??? ΗΜΑΡΤΩΝ!! Προσωπικα καταλαβα απο 3-4 σημεια που στο γραφω κιολας οτι εχεις τεραστεια κενα επι του εργου και δεν εχεις καταλαβει τι ακριβως γινεται. Ενημερωσου και μετα ξαναμιλαμε.
  4. Κραταω την ουσια σχετικα με την περιοχη! Αυτη ειναι η απολυτη αληθεια! Οποιος πιστευει οτι στην περιοχη θα γινοταν παρθενο δασος μαλλον ας αλλαξει πλευρο! 1. Η αποφαση εχει ψηφιστει απο τη δεκαετια του 80 κι ακομα δεν εχει γινει ΤΙΠΟΤΑ 2. Απειρα παραδειγματα περιοχων που υποτιθεται θα γινοντουσαν δαση και δεν μπηκε ουτε ενας θαμνος για 20 χρονια. Ενδεικτικα στην Αττικη αναφερω Γουδι, Ελληνικο, Τζιτζιφιές κλπ. 3. Για να λεμε και την αληθεια το γηπεδο και το εμπορικο θα χτιστουν σε ΕΛΑΧΙΣΤΑ μονο Ο.Τ. απο τα εκατοντάδες του Ελαιωνα που συνεχιζουν να εχουν ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ βιομηχανιες και πρακτορεια! 4 ΠΟΤΕ κανενας κορμορανος δεν εναντιωθηκε στα ΠΑΡΑΝΟΜΑ πρακτορεια που συνεχιζουν να ειναι εκει κι αν σταματησει το γηπεδο να ειστε σιγουροι οτι δεν θα κουνηθει ουτε τσαντηρι. 5 Το να κανεις ενα δασος στον Βοτανικο ή στο Ελληνικο ΣΙΓΟΥΡΑ βελτιωνει το μικροκλίμα κλπ αλλα ΔΕΝ ΣΥΝΕΙΣΦΑΙΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΘΗΝΑΙΟΥ απο το Παγκρατι, το Γκυζη, τους Αμπελοκηπους, τη Κυψελη, τα Πατησια, τα Εξαρχεια, το Νεο Κοσμο κλπ που ειναι πνιγμενα στο τσιμεντο και δεν εχουν πρασινο. 6 Στην ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ για να γινει ενα τοσο μεγαλο εργο χρειαζεται η συμπραξη δημοσιου και ιδιοτων. 7 Κανεις δεν λεει το αυτονοητο και κριβει ενα συμαντικο στοιχειο. Αν δεν γινει το εργο αυτοματα συνεχιζει να υπαρχει και το γηπεδο στη Λεωφορο και 22 στρεματα να παραμενουν τσιμεντο στο κεντρο της τσιμεντουπολης. 8 Στην ευρυτερη περιοχη του Ελαιωνα ειχε προβλεφθει να γινει Τζαμι, τα νεα ΚΤΕΛ και σταθμος μεταφορτωσης απορριματων ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 131 ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ Σ.Τ.Ε. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ 3 ΕΡΓΑ! ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ -ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ- ΔΑΣΟΣ!!!!!!!!! ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ/ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ!:D LOL Αρα εχετε δικιο οποιος ειναι εναντια στο γηπεδο απλα θελει δασος φυσικα το Τζαμι, τα ΚΤΕΛ και τα σκουπιδια δεν σας πειραζουν! Εχετε απολυτο δικιο δεν υπαρχουν επιχειρηματικα και οπαδικα συμφεροντα εναντια στο γηπεδο, απλα αγνες διαθεσεις για τα δεντρα και μονο! ss_sk Πιθανον να νομιζεις οτι μονο εσυ σπουδασες και μονο εσυ εισαι επιστημονας! Κανενας ομως επιστημονας δεν μπηκε στο κοπο να μου επιχειρηματολογησει επιστημονικα στα δικα μου φτηνα και ασχετα επιχειρηματα! Δεν ειναι οτι δεν μας τα εκανες λιανα οπως λες αλλα δεν εγραψες ΤΙΠΟΤΑ! Εχω γραψει 30 πραγματα και μεχρι στιγμης ακους μονο ΚΡΑΥΓΕΣ και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ γιατι δεν ξερετε καποιοι τι να απαντησετε επι του θεματος!
  5. Ευχαριστω για τις απολυτως σχετικες και εντος θεματος απαντησεις σας! Μαλλον δεν υπαρχουν επιχειρηματα! Μαλλον και οι ιδιοι αντιλαμβανεστε οτι το εργο ειναι σωστο αλλα με φτηνες δικαιολογιες και διαστρεβλωση της αληθειας προπσαθουμε να σταματησουμε ενα τεραστειο εργο για την Αθηνα! Μαλλον το μονο επιχειρημα που εχουν καποιοι ειναι οτι ειναι οπαδοι αλλης ομαδας και δεν θελουν να γινει το γηπεδο του ΠΑΟ. Προσωπικα σας απαντησα με επιχειρηματα και αποδειξεις σε τουλαχιστον 10 ανακριβειες και παιδαριωδη λαθη οπως το οτι ενα γηπεδο καταστρεφει ή οτι υποβαθμιζεται ο Ελαιωνας κλπ κι εσεις ΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΑ! Οταν καποιοι αποφασισετε να κανετε ειλικρινη συζητηση και κουβεντα με πραγματικα επιχειρηματα και ακλονητες αποδειξεις επι του θεματος τα ξαναλεμε!
  6. δεν μου απαντησες σε ΤΙΠΟΤΑ απο ολα οσα σου λεω! χμμμ Ελλειψη επιχειρηματων να το πω?? Εγω απαντησα και για τα ρυθμιστικα και για τα σχεδια και για τις ερευνες! Επισης σας αφεινω να αμφισβητησετε ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΣΑΣ με τη ησυχια σας!
  7. Η περιπτωση σου ειναι αθεραπευτη! Συκωνω τα χερια ψηλα!!! να σε ρωτησω κατι?? ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ????? Παρε ομως κι ενα τελευταιο και μετα ελα να μας ξαναπεις για τα ρυθμιστικα που κοπτεσαι: Αυτες οι εργασιες ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗΣ της περιοχης εγιναν ηδη Σʼ αυτό το χρονικό διάστημα, συντελέσθηκε η κατεδάφιση των θηριωδών βιομηχανικών κτιρίων της ΕΤΜΑ-ΕΛΛΑΤΕΞ, που είχαν οικοδομηθεί με νόμιμες οικοδομικές άδειες. Ωστόσο, για την παραγωγική λειτουργία των βιομηχανιών λειτουργούσαν ταυτόχρονα και συνεχώς ραδιενεργά μηχανήματα, εγκατεστημένα εντός των κτιρίων, που επιβάρυναν την ατμόσφαιρα με ρυπογόνα προϊόντα, με άμεσες επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων της περιοχής. Τα μηχανήματα αυτά, σε συνεργασία με τον Δημόκριτο, μεταφέρθηκαν στη χώρα παραγωγής τους στο εξωτερικό, προκειμένου να απενεργοποιηθούν. Οι ρυπογόνες συνέπειες της λειτουργίας των βιομηχανιών αποκαλύφθηκαν και κατά το στάδιο των εκσκαφών, όταν διαπιστώθηκε ότι το υπέδαφος είχε διαποτιστεί από διθειάνθρακα, για την απομάκρυνση του οποίου κλήθηκαν από το εξωτερικό ειδικά συνεργεία. Δεν θα γίνει αναφορά βεβαίως στα σκουπίδια που, με πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη, απομακρύνθηκαν με εκατοντάδες φορτηγά και μεταφέρθηκαν σε χωματερή του Δήμου Αθηναίων. Αν όλα αυτά φαίνονται υπερβολικά, με μία επίσκεψη στην περιοχή της ανάπλασης του Βοτανικού στο οικοδομικό τετράγωνο (Ο.Τ.) 45, σʼ αυτό που στα σχέδια του Π.Δ. του ʼ95 απεικονίζεται ως κοινόχρηστο πράσινο, θα διαπιστώσετε και πάλι τριτοκοσμικές εικόνες. Φυσικα εσυ ο μεγαλος ρυθμιστης επιμενεις οτι το σχεδιο δεν ειναι σωστο και οτι υποβαθμιζεται η περιοχη και οτι δεν γιναν ολες οι σωστες ενεργειες! Ειπαμε η επιστημη συκωνει τα χερια ψηλα για την περιπτωση σου και ειλικρινα απαξιω να σου απαντησω σε αλλο παρομοιο ποστ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΣΕΒΑΣΤΩ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ εισαι η εκτος τοπου ή... παιζει κατι αλλο... ! Ισως ειναι καλυτερο η περιοχη να μεινει ετσι με εγκαταλελημενα εργοαστάσια γεματα ραδιενεργεια και αποβλητα και βρωμα! Να εγκαταλαειφθει κι αυτο το σχεδιο οπως εγκαταλειφθηκε το παρκο στο Γουδι! Διλιο εχεις φιλε μου! Ευτυχως που η Ελλαδα δεν σκεφτεται οπως εσυ! Και η δικια σου περιπτωση ειναι περιπτωση ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ Σου εχω ηδη απαντησει 2 φορες οτι η προσφυγη ξεκινησε εναντια στο γηπεδο αλλα η κατακραυγη του κοσμου εκανε τα φαντασματα να υποχωρησουν και να κανουν νεα προσφυγη εναντια στο εμπορικο! Η νεα προσφυγη εχει ΗΔΗ βλαψει το γηπεδο αφου δεν εχει γινει σχεδον τιποτα για αυτο ενω θα επρεπε ηδη να λειτουργει βαση χρονοδιαγραμματων ενω τωρα ειμαστε 2 χρονια πίσω!!! Αν εσυ επιμενεις οτι η προσφυγη δεν εβλαψε το γηπεδο συκωνω και για σενα τα χερια ψηλα και σε αφεινω στον μονολογο σου! Δεν εχουν γινει μελετες... χμμμ... δεν εχει γινει τιποτα! Ολα ειναι μαυρα και ασχημα: Απο την City Press: Το Προεδρικό Διάταγμα του ’95, όσον αφορά τον Ελαιώνα του Δήμου Αθηναίων και ειδικότερα το Βοτανικό, είναι σίγουρα ιδανικό. Αποτελεί άλλωστε προϊόν μιας δεκάχρονης συνεργασίας του Οργανισμού Αθήνας και πολεοδόμων καθηγητών του Πολυτεχνείου. Με βάση αυτό το Π.Δ. γίνονται και οι συγκρίσεις της Διπλής Ανάπλασης Βοτανικού & Λ. Αλεξάνδρας και ειδικότερα, όσον αφορά το Βοτανικό, με εκείνα που προβλέπουν οι διατάξεις του Ν. 3481/2006, με τις εξής όμως διαφορές. Το Διάταγμα του ’95 παρουσιάζει μια ιδανική κατάσταση πρασίνου και, μετά την παρέλευση 15 ετών μέχρι σήμερα, ειδικώς για το Βοτανικό, από τα 247.000 τ.μ. της Διπλής Ανάπλασης δεν έχει υλοποιηθεί ούτε 1 τ.μ., πλην εκείνων που μέχρι σήμερα βρίσκονται σε εξέλιξη υλοποίησης και όσων κατασκευάστηκαν από τον Οκτώβριο του 2006, που δημοσιεύθηκε ο νόμος και άρχισαν οι σχετικές εργασίες, μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου 2008, που διεκόπησαν με προσωρινή διαταγή του ΣτΕ. Σε παραπεμπω λοιπον στους καθηγητες σου για περαιτερω απορειες!
  8. Λαθος 1: Ο ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ κι ΟΧΙ το Ελληνικο Δημοσιο! Σε καταλαβαινω ισως μπερδευτηκες με το σκαναδαλο Καραισκακη που χαριστηκε σε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ κι οχι σε αθλητικη ομαδα απο το Ελληνικο Δημοσιο, την Γ.Γ.Α. στην περιπτωση μας ομως μιλαμε για το ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ομως. Ο ΔΗΜΟΣ λοιπον ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ τον Ελαιωνα για να παρει την εκταση των Αμπελοκηπων που ειναι το γηπεδο τωρα. Σε αντιθεση λοιπον με το σκανδαλο Καραισκακη που το Ελληνικο Δημοσιο παραχωρησε δημοσιο κτηριο σε επιχειρηματια χωρις κανενα απολυτως ανταλαγμα. Επισης δεν θα το εκμεταλευεται κανενας προεδρος αλλα αντιθετα απο τα εσοδα θα αποπληρονονται τα δανεια ενω μερος των κερδων θα λαμβανει ο ερασιτεχνης Παναθηναικος που 101 χρονια τωρα προαγει τον Ελληνικο αθλητισμο και γυμναζει ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ στην τσιμεντουπολη της Αθηνας. Δεν μου απαντησες σε αυτα που σε ρωταω! Μονο το ποδοσφαιρικο ΟΑΚΑ σε νιαζει σαν φορολογουμενο πολιτη??? Απαντησε μου σε αυτα που σε ρωτησα και τα ξαναλεμε! Παααλι τα ιδια λαθη: Σε παραπεμπω στο απο πανω σχολιο μου.
  9. Εχεις απολυτο δικιο. Συμφωνω σε ολα οσα λες! Τελικα το προτζεκτ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ τον καταπρασινο Ελαιωνα και ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΙ τους Αμπελοκηπους.:D Μιλαμε για τεραστεια οικολογικη καταστροφη και εμπορευματοποιηση της αγνης περιοχης του Ελαιωνα! Επισης καταστρεφονται τελειως και οι Αμπελοκηποι αφου στη θεση ενος ερηπομενου γηπεδου θα μπουν δεντρα! (Αισχος!!) Επισης θα πρεπει να μαζεψουμε μερικους πυρηνικους επιστημονες για να μας αποδειξουν εαν η περιοχη με τα πρακτορεια, τα εργοστασια και τη βρωμα ειναι καλυτερη σημερα ή θα ειναι καλυτερη οταν ολοκληρωθει το προτζεκτ και θα περιλαμβανει εμπορικο κεντρο, γηπεδα και χωρους αθλησης, αναψυχης, περιπατου και δεντρα!!! ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ!!! LOL! Φιλικά!
  10. Στο θεμα γενικά υπάρχουν πολλές ανακρίβειες, λαθη και αναπαντητα ψεματα... Επειδη δεν εχω αρκετο χρονο βρηκα ΤΥΧΑΙΑ τα παρακάτω και απαντησα προς μερικη αποκατάσταση της αλήθειας (Μην το παρετε προσωπικα) Και για να πω και την αποψη μου σχετικά με το θέμα αναφερω το εξής¨ συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα που τρεμουν στην ιδεα ταυτοχρονης δημιουργίας γηπεδου του ΠΑΟ και ενος μεγαλου εμπορικου κεντρου χρησιμοποιησαν συγκεκριμένη πολιτικη παράταξη που μονο στο συγκεκριμένο εργο αποδειχθηκαν "οικολόγοι" κι εκαναν προσφυγη αφου σε ολα τα αλλα αντιστοιχα εργα δεν προλαβαν ή το ξεχασαν (ετσι δηλωσαν οι ιδιοι LOL ακομα γελαω!) Βεβαια το αποτελεσμα ολων αυτων θα το πληρωσουμε ολοι εμεις οι πραγματικοι κατοικοι του Δημου Αθηναιων (κι οχι τα φαντάσματα που κανουν προσφυγές) στο λογαριασμό της ΔΕΗ (δημοτικά τελη)! Επίσης ολα τα μεγαλα εργα στην Ελλαδα βρισκουν πάντα αντιδρασεις απο μια χουφτα ανθρωπους που ειτε δεν θελουν να γινει ενα εργο πνοής επειδη πλητονται τα στενα προσωπικά τους συμφέροντα (μου περνει ο δρομος το χωραφι θειο), ειτε ειναι καθοδηγουμενοι απο αλλα ισχυροτερα συμφέροντα (οπως στο θεμα μας), ειτε απλα θελουμε να κανουμε αντιπολιτευση για να μην καυχιεται το κομμα που εκανε το εργο. Ατρατνταχτο παραδειγμα η Αττικη Οδος που εξυπηρετει εκατομμυρια ανθρωπους καθε μερα κι ομως καποιοι την ειχαν σταματησει. Ισως σε αυτους αξιζει η διαδρομη Ηλιουπολη-Ασπροπυργος να γινεται σε 2 ωρες κι οχι σε 30 λεπτά προς γνωση και συμμορφωση!! Παρακατω εχω καποια λαθη που εχουν γραφτει εδω μέσα Λαθος Νο1: Παγκοσμιος υπαρχουν ΑΠΕΙΡΑ παραδειγματα που η δημιουργια αθλητικων εγκαταστασεων και γηπεδων εχουν αναβαθμίσει μια περιοχή τοσο οικονομικά οσο και αισθητικά. Και ειδικα υποβαθμισμένες περιοχες οπως η βιομηχανικη ζωνη στη Αγ. Αννης και στην Ορφεως επιλέγονται συνεχεια τα τελευταια 10 χρονια για να χτίζονται γηπεδα απο μεγαλους συλλογους της Ευρωπης. Με μια βολτα στο google μπορεις να ενημερωθεις σχετικά. Λαθος Νο2: Το γηπεδο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΔΕΝ γινεται μεσα στον αστικο ιστο της πόλης αλλα σε υποβαθμισμενη ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΖΩΝΗ (υποτιθεται εδω μεσα ειστε και μηχανικοί κλπ οποτε ξερετε απο χρησης γης κλπ κλπ) Φυσικα και η δημιουργια του εργου αναβαθμιζει την κορεσμένη περιοχή αισθητικά και οικονομικά! Αφου φευγουν τα πρακτορια με τα φορτηγα, ανοιγονται νεοι δρόμοι, φυτευεται πολυ πρασινο, δημιουργειται ενας σταθερος πολος ελξης επισκεπτων που θα τονωσει την τοπικη οικονομία, ανεβαινουν οι αντικειμενικες αξιες κλπ. Οπως επισης το γκρεμισμα της Λεωφορου θα προσφερει 20 στρεματα πρασινου σε μια τσιμεντοποιημένη περιοχη που το εχει απολυτη αναγκη, τους Αμπελόκηπους! Μιλαμε για ενα τεραστειο εργο που καποιοι "οικολογοι συμφεροντων" το καθυστερουν 2 χρονια τωρα. Λαθος Νο3 Η ομαδα που εκανε προσφυγη εκανε εναντια σε ολο το εργο με προφανη στοχο να σταματησει και την ανεγερση του γηπέδου κι οχι μονο το εμπορικο οπως λες. (Αλλα βεβαια δεν της βγήκε οπως ηθελε γιατι ξεσυκωθηκε ολος ο κοσμος του Παναθηναικου κι επισης πεσανε καποια ποσοστα σε κατι εκλογες... ) Επισης να υπενθιμιζω πως η ματαιωση του εργου στερει και 20 στρεμματα πρασινο απο τους Αμπελοκηπους. Λαθος Νο4: Η συγκεκριμένη ομάδα δεν ειναι "των κατοικων" και δεν εχει καμμια σχεση με την τριγυρω περιοχή. Αντιθετα ειναι σχεδον ολοι τους μέλη συγκεκριμένης πολιτικής παράταξης και οι περισοτεροι μενουν σε μακρινες περιοχες οπως Κυψελη, Παγκράτι κλπ. Ενω αρκετοι απο αυτους μένουν εξω απο τα ορια του δημου Αθηναιων οπως Πετρουπολη, Λιοσια κλπ. Ασχετοι τελιως δηλαδη. Οι πραγματικοι κατοικοι του Βοτανικου (σημειωση τα πρωτα σπιτια ειναι σε αποσταση τουλαχιστον 500 μετρα απο το μερος που γινεται το γήπεδο) με τους οποιους εχω συνομιλήσει αρκετές φορές, θελουν να γίνει το εργο γιατι θα αναβαθμιστει η περιοχη! Η Αττική παντα ειχε μεγαλα σταδια. Ο Βοτανικός αντικαθιστά τη Λεωφορο και της ΑΕΚ την γκρεμισμένη Φιλαδελφεια. Στις περισσότερες χωρες τα "ολυμπιακα σταδια" δεν χρησιμοποιουνται απο συλλογους αλλα απο τις εθνικές ομάδες ενω γίνονται διαφορες εκδηλωσεις, συναυλίες κλπ. Ο ισχυρισμός σου δεν στεκει γιατι σε αυτη την περίπτωση θα επρεπε να τηρουμε ισα μετρα και σταθμα προς ολους κι οχι να ευνοειται συγκεκριμενη ομάδα. Επιπλέον υπαρχουν κι αλλα ανεκμεταλευτα ολυμπιακα αθλητικά κέντρα διασπαρτα σε ολη την Ελλαδαας μην ειναι ολη η εννοια μας το γηπεδο ποδοσφαιρου στο ΟΑΚΑ? Κι επισης για οποιον δεν ξερει το ΟΑΚΑ δεν ειναι μονο το γηπεδο ποδοσφαιρου-στιβου και το κλειστο μπασκετ αλλα εχει ακόμα 1 κλειστο κολυμβητηριο, 1 ανοιχτο κολυμβητηριο, 1 ποδηλατοδρομιο, 1 σταδιο αντσφαιρισης και 10αδες αλλα γηπεδα, προπονητηρια και βοηθητικές εγκαταστάσεις αυτα ποιοι τα συντηρουν? Και το συμαντικοτερο απο ολα, Εαν το κρατος ειναι ανικανο να συντηρησει την ιδιοκτησια του αυτο δεν του δεινει κανενα δικαιωμα να βαζει παρασκηνιακα εμποδια σε αθλητικα σωματεια που θελουν δικους τους χωρους και γηπεδα για να ειναι ανταγωνιστικα και βιωσιμα και να τηρειται η ισονομια στον Ελληνικο χωρο. Επισης για το υπολοιπο σχολιο σου σε παραπέμπω στο Λαθος Νο3 που εχω ηδη γραψει παραπάνω. Η προσφυγη βλαπτει ολο το προτζεκτ κι οχι μονο το εμπορικό. ----------------- Κλεινω με μια ευχη, το εργο να ολοκληρωθει το συντομότερο ωστε τοσο μια ιστορικη και μεγαλη ομαδα της Ελλαδας να αποκτησει εδρα αλλα και η Αθηνα μας να γινει πιο ομορφη και λειτουργικη σε 2 περιοχές και να σταματησουμε σαν δημοτες της Αθηνας να πληρωνουμε επιπλεον εκατομυρια για απαλωτριωσεις κλπ κλπ εξαιτίας μιας χουφτας εντεταλμενων φαντασματων. Και φυσικα να δημιουργηθουν νεες θεσεις εργασιας στον κλαδο της οικοδομης και μετεπειτα στα καταστηματα, που ειδικα τωρα με την κρίση εχουμε αναγκη. Ελπιζω η προσφατη δημοσιευση της αποφασης του Σ.Τ.Ε. (αλλο μυστηριο κι αυτο, να εχει βγει απο τον Ιουνιο η αποφαση και να θελει 4 μηνες να δημοσιευτει... χμμμμ ) να ανοιγει το δρομο για την ολοκληρωση του εργου και με αμοιβαιες υποχωρήσεις να βρεθει η χρυση τομή. Ελπιζω οι πασης φυσεως καλοθελητες, κορμορανοι και "οικολογοι των πρακτορειων της Ορφεως" να μην ξανατολμησουν να αναβαλουν κι αλλο το εργο καθως ηδη εχουν ξεμπροστιαστει στο Πανελληνιο για τις αγνες και τιμιες προθεσεις τους.
  11. Μοναχα που εγω δεν θα ανοιξω κλαμπ και δεν θα εχω 100αδες ντεσιμπελ και τεράστεια μπάσα που προκαλουν τον κλασικό "γδουπο" που μεταφέρεται παντου. Απλα θελω λιγο καλύτερη ηχομόνωση απο την ανύπαρκτη που έχουν ολες οι πολυκατοικίες της Ελλάδας και μας "χαλανε" την ιδιωτική μας ζωή. Αν ξερει κανεις τιμές το τετραγωνικό μετρο ας ενημερώσει.
  12. Επειδη μου εχει χλασει ενα πατωμα και θα το ξυλωσουμε ολο για να βαλουμε νέο ψαχνω παραλληλα και καποιους τροπους για καλη ηχομονωση! ειδα λοιπον το μυνημα του φιλου και ειναι κατι που συμφωνω απολυα κι εχω απο χρονια στο μυαλό μου και θελω να δω ποσο εφαρμοσιμο ειναι! Εχω παει σε δεκαδες κλαμπ, μπαρ κλπ και περνωντας απεξω δεν ακους τιποτα ή απλα ακους ενα μακρινο βουητό και μεσα επικρατει το απολυτο χαος με 100αδες ντεσιμπελ και μπασα να οργιάζουν!! Αυτο ειδικα που μου εχει κανει φοβερη εντυπωση ειναι οι πορτες στα κλαμπ! Μια ξυλινη πορτα κανει τεραστεια διαφορα! Απλα απο πισω της εχει ενα υλικό -δεν ξερω πιο ακριβώς- που μοιαζει με σκουροχρωμο πολυ πυκνο σφουγγαρι (μαλλον υαλοβαμβακας???) Ποσο κοστιζει λοιπον η τοποθετηση του κατω απο ενα πατωμα πολυκατοικίας το τετραγωνικό?? Εχω την εντυπωση οτι θα δω τεραστεια διαφορα και πλεον θα μπορω να βαζω δυνατοτερα μουσικη κλπ χωρις να ενοχλω τον απο κάτω!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.