Μετάβαση στο περιεχόμενο

Aswtos

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Aswtos

  1. Θετω ενα νεο ερώτημα σαν προεκταση του προηγούμενου... Όταν έχω αρτιότητα μπορώ πάλι να χρησιμοποιήσω συμπληρωματικό γήπεδο για να αυξήσω την μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση;
  2. Στα downloads δε βλεπω παντως πραμα καλό...
  3. Ευχαριστώ κοπέλια! Μήπως έχετε και τις αιτήσεις και γενικά τα έντυπα για -Ε.Ο.Τ. επιπλωμένη κατοικία- σε πράμα ηλεκτρονική μορφη; Ευχαριστώ και πάλι...
  4. Καλη ερώτηση πακτωμένε... εγώ πάλι θέλω να κατασκευάσω 6 επιπλωμένες κατοικίες Απ'οτι ξέρω δεν έχει κατάταξη...Μου ειπε η πολεοδομια οτι πρέπει πρώτα να πάρω έγκριση Ε.Ο.Τ. και μετα να βγάλω οικ. άδεια. Αν ξέρει κανεις ας μου πει και εμενα τι απαιτείται απο Ε.Ο.Τ. διότι εδώ στην Κρήτη αυτοί του Ε.Ο.Τ. είναι πολυάσχολοι και στο τηλ. μόνο που δεν σε βρίζουν! Τα δικαιολογητικά υπάρχουν κάπου σε πρότυπη ηλεκτρονική μορφή; Ευχαριστώ!
  5. Καλη ερώτηση! Μαλλον προκειται για καποιον νεο ορισμο των γηπεδων και των οικοπέδων...
  6. Γεια μας! Πρέπει να αγοράσει αλλα 181τ.μ. αλλα να έχει σύμφωνα με τον νεο νόμο πρόσωπο τουλάχιστον 10μ. (ΦΕΚ 289/ 4-9-2011). Αρα κατα κανόνααρτιο και οικοδομήσιμο! Εκτός και αν αποδειξεις τον χρονο δημιουργίας των 120τ.μ. πριν το 1985.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.