Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioanna19

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

ioanna19's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αγαπητοί συνάδελφοι, είμαι νέα μηχανικός και θέλω να αγοράσω ένα πρόγραμμα αμοιβών (να υποθέσω συμπεριλαμβάνεται μέσα Προϋπολογισμοί έργων που μπορεί να χρειαστώ). Από φίλους άκουσα ότι οι Πολεοδομίες χρησιμοποιούν της Civiltech. Αλλά από τα μηνύματα σας διαβάζω ότι το Insoft είναι καλύτερο!!!Καμία βοήθεια? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  2. Αγαπητοί συνάδελφοι, είμαι νέα μηχανικός και θέλω να αγοράσω ένα πρόγραμμα αμοιβών (να υποθέσω συμπεριλαμβάνεται μέσα Προϋπολογισμοί έργων που μπορεί να χρειαστώ). Από φίλους άκουσα ότι οι Πολεοδομίες χρησιμοποιούν της Civiltech. Αλλά από τα μηνύματα σας διαβάζω ότι το Insoft είναι καλύτερο!!!Καμία βοήθεια? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  3. Αγαπητοί συνάφελφοι Αν έχω ανοικτό ημιυπαίθριο και σκοπεύω κάποια στιγμή στο μέλλον να τον κλείσω , μπορώ να τον τακτοποιήσω με τον Ν.3843/2010? Θα είμαι καλυμένος για το μέλλον? Δλδ όταν κάνω εργασίες στο μέλλον μπορεί ο γείτονας να με καταγγείλει ή έχοντας πληρώσει είναι ολα οκ?
  4. Αγαπητοί συνάδελφοι , τελικά επίσημη ανακοίνωση για την παράταση έχουμε???
  5. Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής : Μου ζητήθηκε να κάνω μια αποτύπωση ενός χώρου που θα το χρησιμοποιήσουν για μπει σε φάκελο για άνοιγμα ιατρείου και την έκθεση που πρέπει να συντάξω ότι ο χώρος είναι σύμφωνα με όσα ορίζει το ΠΔ/84. Η αμοιβή μου ορίζεται από το ΤΕΕ?Πρέπει να κάνω εντολή πληρωμής? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  6. Εμ έτσι είναι αυτά!!!Και λίγη κατανόηση σε εμάς τους νέους που χρησιμοποιούμαι για πρώτη φορά το michanikos.gr δεν βλάπτει!!!Ευχαριστώ και πάλι.
  7. Ευχαριστώ πολύ!!!Αν και με το ενημερώθηκα πλήρως το ευχαριστώ εννοείτε αγαπητέ συνάδελφε...
  8. Ενημερώθηκα πλήρως. Και η συνένεση πώς θα δωθεί?Εννοώ τί να γράψω μέσα στην Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986?
  9. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής αγαπητοί συνάδελφοι: Μου έτυχε μία περίπτωση όπου στο ισόγειο ενός δυορόφο υπάρχει νόμιμα ένα μικρό διαμέρισμα σύμφωνα με την άδεια. Ομως έχουν κλείσει και μέρος απο τον χώρο της πιλωτής για να επεκτείνουν την κατοικία τους. Το σπίτι στο ισόγειο ανήκει στους γονείς και στον 1ο και 2ο όροφο μένουν τα παιδιά αντίστοιχα. Στα συμβόλαια ο χώρος πιλωτής από ότι διάβασα ανήκει σε όλους. Η τακτοποίηση πώς γίνεται εδώ? Θα κάνουν αίτηση μόνο οι γονείς ?
  10. Σαν νέα μηχανικός θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση μου έχει τύχει μια περίπτωση που στην κάτοψη δεν αναφέρεται ο κλεισμένος χώρος αν είναι ημιυπαίθριος. Στα επιτρεπόμενα τετραγωνικά σύμφωνα με τον Σ.Δ. αυτός ο κλειστός χώρος δεν συμπεριλαμβάνεται. Πως θα καταλάβω αν νομιμοποιείται ή όχι.Σας ευχαριστώ πολύ!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.